Tillbaka i Halmstad

Gårdagen spenderade jag mest med att köra bil, åkte hemifrån Ludvika ca tjugo i sex på morgonen.. var nere i Halmstad vid 12 nångång. Typ noll parkeringar här utanför så jag åkte till pastavagnen och köpte lunch, ställde bilen på maxi-parkeringen och gick på föreläsning. Med ett litet stopp vid kåren för att möta upp Sandra :)
Fanns inte många parkeringsplatser sen heller, vad menas med det.. har varenda student på området skaffat bil eller vad är det som har hänt?! Brukar ju finnas massa parkeringar tycker jag.. jaja jag ska ner och kolla sen om jag kan flytta på bilen kanske

Någonstans mellan Ludvika och Örebro (vet inte riktigt vad stället kallas) så blev det totalstopp på vägen.. var en bonde som envisades med att han skulle ta över alla sina kor till andra sidan vägen just precis när jag skulle åka förbi. Så där blev man stående ett bra tag, för det va då inte bara två kor han hade om man säger så. Men det va ju en ny upplevelse.. har aldrig fått stanna på grund av kor förut ;P

Idag blir det föreläsning vid ett, tror jag.. det är föreläsning men jag vet inte om jag orkar med den, hostar som jag vet inte vad just nu så det är mest jobbigt. Får se hur det känns när klockan börjar närma sig ett :)
Fotbollen får man väl kanske slänga ett öga på ikväll också, men jag ska då verkligen inte till kåren efter det som vissa andra, det orkar jag verkligen inte med.

Nu blir det till att försöka sova lite till..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0