Har förlängt mitt liv

Jag skulle hämta upp Lotti vid busshållsplatsen vid gymmet. Får ett sms där hon säger att jag inte ska glömma hennes gymväska och bara komma ihåg en tofs åt henne. Neeeej neej inga problem säger jag när jag håller i gymväskan. Kommer på att nej jag har ju glömt tofs. Ställer ner påsen, hämtar en tofs och går ut. Kommer utanför huset och kommer på att jag har glömt hennes påse... fan. Hon fick lite för rätt. Skrattade åt mig själv en bra stund.

Trots att jag fick vända om för att hämta påsen så var jag i god tid till hållplatsen. Sitter i bilen och väntar, ser bussen och att Lotti står och väntar på att gå av. Ser bussen flyga förbi hållplatsen i en väldig fart. Trots att folk väntade på att gå på bussen och flera skulle av. Märkligt men roligt. Så jag fick hämta upp henne vid nästa hållplats istället.

Sedan var det cxworx och Sh'bam. Fast innan dess hann jag läsa en golftidning med en massa tips om hur man får den bästa bollträffen. Så nu kan jag allt om hur man ska göra när man ska träffa bollen! Vänstra sidan rak och högra sidan böjd verkar vara genomgående tipsen... jag är nu expert helt klart! Nu ska jag bara få in det i praktiken också ^^

Träningen då? Jodå, ljumsken gjorde ont i vissa övningar på cxworxen och på sh'bamen ignorerade jag det totalt. Festdans och massa hopp och studs, mycket roligt. Det vill jag att de ska ta med på schemat på gymmet för jag vill dansa mer! :D Började dock gråta en vända under passet. Man skulle springa några steg och sedan göra små graciösa baletthopp... detta var något som Lotti inte riktigt behärskade (inte jag heller visserligen men det slapp jag se). Såg fruktansvärt roligt ut så jag skrattade så tårarna sprutade... och den enda mannen som är med på danspasset var inte heller så graciös. Så vi tre stod där i ett hörn och såg märkliga ut. Det var en rolig syn.

Nu blir det mat!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0