Kuddkrig

Drömfåren har kuddkrig! Det ramlar ner små rester av det från det blå som är ganska mycket grå just nu. Det vill säga, det snöar. Första gången denna vintern som det faktiskt ligger lite snö på backen mer än en timme. Men ja, jag hade gärna klarat mig utan det. Vad ska jag med snön till nu egentligen? Jag har ingen skoter, inga skidor (varken slalom eller längd), ingen pulka, jag har för f*n inte ens en stjärtlapp. Knappt så jag har ett par vantar så jag kan göra en snöboll utan att frysa händerna av mig. Så nej, jag är inte helt nöjd.

Tur det blev tidig träning idag, så man slipper sopa av snön från bilen för att ta sig till gymmet. Praktiskt. Ska visserligen iväg ikväll igen, men då blir det nog med hjälp av den där förbannade kollektivtrafiken. Hur bra nu det går när det har kommit snö på marken. Av mina erfrenheter så brukar de inte klara av snö så bra här i söder. Men Göteborg kanske är bättre, det har jag inte mycket erfarenhet av faktiskt.

Slutligen måste jag även få klaga/fundera lite över en sak också. Ni förstår, det är något märkligt med omklädningsrummet på vårt gym. I vanliga omklädningsrum brukar folk göra sitt, typ duscha och byta om relativt snabbt. Men inte här inte. Här står folk jämt(!!!) och diskuterar vardagliga saker som "hej vad jobbar du med" helt nakna. What's up with that? Det är ju inte direkt så man brukar studera folk så väldigt mycket i omklädningsrummen men när man börjar reagera på att alla vägrar ta på sig kläder, till och med underkläder, så är det något som är märkligt.

Idag var det en märklig tant, hon satte på sig en yllekofta, packade påsen, torkade håret, pratade, ja allt egentligen... men hon satte inte på sig sina trosor. Vem börjar med en yllekofta?!! Ungefär som att man skulle börja med att ta på sig strumporna... mycket märkligt. Underkläder först! Sedan kan man stå och prata om man nu vill det. Och när folk börjar undra varför vi inte duschar där, då blir jag rädd... det är som att de vill att man ska ta av sig kläderna och joina dem i duschen.

Är det bara vi som väljer att börja med underkläder och inte vill stå helt nakna och diskutera med främlingar vad man gör om dagarna? Sedan att jag är tjock och inte helt nöjd med att stå i underkläder heller är en annan femma. De är inga slimmade kroppar som står och fläker ut sig i omklädningsrummet på gymmet heller ska ni veta.

Märkligt, mycket märkligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0