2008

Ja då har det blivit 2008.. två dagar har gått redan! Tiden går fort när man har roligt.. mja roligt vet jag väl inte om jag haft.. pluggat hela dagen idag.. men det är sånt man får leva med! Jag får nog tid till roligheter längre fram i år haha..troligtvis nån tråkighet också.. men det får man ta sig igenom å lära sig nåt av antar jag!
Har inte varit så aktiv på denna blogg känner jag, hade helt glömt av den tills Emma skaffade sig en hon med =P så jag tänkte det va dags å ta tag i detta, så kanske man gör nåt vettigt.. om blogga är vettigt eller inte får man tycka vad man vill om.. det fördriver iaf lite tid när man har tråkigt.. eller som nu när man inte kan sova.

Så vad kommer hända 2008 tro?? får se till å göra det till ett bra år helt enkelt.. hur nu det ska gå till.. men det kommer jag nog på =)
Plugg och fest blir det nog en hel del av iaf.. troligtvis flytta till en studentlägenhet, karting hoppas jag.. vad mer?! underbara vänner att spendera året med har jag iaf.. då spelar det inte så stor roll vad man gör.. har alltid roligt/trevligt med er! <3


Nej om man skulle göra ett försök å sova kanske.. nångång lä man väl somna iaf..sen upp å skriva lite på hemtentan imorrn då.. måste försöka få den klar denna vecka så jag kan fokusera på andra tentan sen! Tenta nästa fredag.. jag är inte glad för det men jag får försöka ta mig dit å göra den iaf.. får se hur det går =P

sov så gott nu ;P ta det lugnt på det nya året

Kommentarer
Postat av: Emma

"Vad mer?!" skriver du.. hmm.. du har ingen önskan att hitta nån trevlig kille inte? :P Verkar inte va med i dina önskemål juh.. daaah.. blogga bör man, annars.. ööh? Bloggar man inte?

2008-01-03 @ 16:02:21
URL: http://lollilockan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0