Funderingar

Ja då har jag funderat igen.. tänker alldeles för mycket :P
När jag jobbade idag och va i full gång med att packa upp varor så hittade jag på en märklig kräm som va specialtillverkad i göteborg eller nåt.. en mjukgörande kräm stog det att det va.. sen hittade jag varningstexten.. "kan ge hudirritation - sveda, värmekänsla, rodnad eller stickningar" ..var i h*vete ska man ha en sån kräm? jag skulle inte frivilligt använda den.. va ju inte direkt finstilt heller utan det stog där med ungefär samma storlek på texten som rubriken.. haha.. lite komiskt tyckte jag allt att det va :P å till råga på allt så kostade den 355kr haha.. men ja vad gör man.. kanske är bra för nåt också?! kan ju alltid hoppas haha..

Sen låg jag och tittade på nåt på tvn.. där dom diskuterade det där som man hört förr om att man inte kan hitta kärleken innan man lär sig att älska sig själv.. kan det va sant tro?! varför skulle man inte kunna älska nån annan innan man älskar sig själv? egentligen så borde det inte va så svårt att älska.. det svåra är att bli älskad.. och tillåta det sen
jag försöker lära mig att lita på andra men det är inte så lätt alla gånger.. men nångång ska väl även jag lyckas.. kan man ju hoppas iaf..

nu kan man ju fundera på vad man ska göra.. om man ska lägga sig å glo på tv eller nåt.. och sen sova :)
sen är det bara 10 timmar kvar att jobba tills man får ta helg :D då ska jag bara slappa.. och sen försöka få ordning i lägenheten.. ska bli skönt med lite ledigt efter denna veckan..
50 timmar på apoteket under en vecka tar en del på mig haha.. men imorrn kväll får jag sova och sen sova så länge jag vill på lördag morgon :D

Kommentarer
Postat av: Emma

Jadu.. det där med att släppa taget och typ.. ja.. vad heter det.. öppna upp sig på riktigt för någon?.. ja.. det är inte lätt.. och hela tiden gnager det alltid i mitt huvud att "tänk TÄNK om min drömprins står bakom nästa hörn och jag väljer fel?".. som om man inte kan bryta upp menar jag.. knepigt det där.. binda sig utan att egentligen göra det..

2008-07-10 @ 21:51:28
Postat av: Malena

aa det är inte lätt.. bra konstigt hur man funkar egenltigen.. att man inte kan ändra på det.. helskumt

2008-07-10 @ 21:54:17
URL: http://malena1987.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0