Plugga, plugga och packa

image16
Längtar till nästa helg då jag får köra igen! Då slipper jag tänka på allt annat..


Pluggdag utan energi i huvudtaget.. vill inte sitta inne å plugga när det är så fint väder.. men jag känner att jag egentligen inte har tid att gå ut för jag måste fixa hemtenta och om jag inte pluggar så måste jag packa!
men snart drar jag ut ändå.. orkar inte sitta här längre!
tror egentligen inte att jag mår så bra heller.. men det ignorerar jag så gott det går.. känns som jag typ har feber eller nåt.. men det har jag inte tid med!

Vill bara att denna vecka ska va över och att jag är klar med allt som har med skolan att göra så jag kan få ta det lite lugnt sen när jag väl lyckats flytta.. hem och fira lite diverse födelsedagar å bli ompysslad och få mat där hemma :P sen drar jag nog troligtvis ner igen till den 14e typ..eventuellt ska jag och Bill ha födelsedagsfest då.. men frågan är om någon är kvar i halmstad och har lust att festa.. får kolla intresset lite innan vi bestämmer oss.. men jag åker nog ner då ändå och plockar i lägenheten lite och njuter av att jag har den hehe.. sen är planen att jag ska åka hem till ludvika över midsommar och ludvikafesten.. sen har jag inga mer bestämda tankar om sommaren.. jag hamnar där folket är.. skulle behöva ett jobb men det är väl lite sent att få nåt nu så jag får klara mig ändå.. kommer klättra på väggarna ^^ haha

nähä om man skulle försöka skriva på hemtentan då :S *suck*

Kommentarer
Postat av: Emma

När kör vi födelsedagsfestis då? ;P

2008-05-25 @ 21:57:22
URL: http://lollilockan.blogg.se
Postat av: Malena

jadu det är en bra fråga..midsommar? :P eller ska vi ta det på en onsdag kanske som alla studenter ;) haha

2008-05-25 @ 22:21:17
URL: http://Malena1987.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0