Äntligen framme...

Jag funderar ärligt talat på å köpa mig en bil! orkar inte med dessa tågresor längre.. drygt som ja jag vet inte vad!
Nej tacka vet jag den som uppfann bilen.. det är fan så mycket skönare.. man får sköta sitt och man kan stanna och köra när fan man vill, behöver inte passa tider och vänta flera timmar på att tåget ska tycka att det passar å komma till stationen!

Undra hur billigt man kan få en nice bil... nu börjar jag snart bli desperat, men jag nöjer mig inte med vilken bil som helst ;) haha.. men jag antar att det bara får bli en dröm tyvärr.. som student så har man väl inte allt för mycket pengar över till å köpa en bil direkt... men nåt måste jag ju göra.. 8 timmar för å ta sig ner till Halmstad hemifrån är fan inte riktigt rätt.. med bil tar det knappt 6 timmar.. så ja ni fattar själva!

Men nu är jag iaf äntligen framme efter en lång och seg dag på tåg.. tänker inte göra nåt vettigt idag! Bara så ni vet ;)

och nu är det ju klart... Emma kommer ner och hälsar på den 27 november :D ska blir trevligt som en kalaspuff (??) eller nåt haha :P fest har vi fixat till också hehe, man får akta sig för vad man önskar sig ;)

Nej nu ska jag lägga mig å göra typ ingenting.. gör jag visserligen redan, men jag har inte så mycket mer å skriva just nu så känns onödigt å kladda ner massa skräp här ;)
Kanske ska kolla efter bil haha
Tjipp!

Kommentarer
Postat av: Emma

Jag har väl inte klagat på festen?! Ska bli jättekul! Mye folk får se om dom pratar så man förstår.. eller om jag gör det.. men ska ju mest gå på toaletten.. bokstavligt då! :D

2008-11-11 @ 22:38:13
URL: http://lollilockan.blogg.se/
Postat av: Malena

haha det är nog ingen fara.. är inte så värst många skåningar, å du förstår ju vad nicole säger ;)

Gå på toaletten ja.. det ska vi ta bild på hahaha

2008-11-12 @ 07:50:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0