Hur svårt ska det egentligen få vara?!

Jag har då suttit i kassan på apotekt hela dagen fram tills två.. å jag irriterar mig mer och mer på att folk inte kan dra korten ordentligt!!! Har alltid klagat lite på det, när jag jobbade i ludvika.. men va fan.. här står det ju till och med "Magnetremsan hitåt!!!!" Hur svårt ska det då vara å vända kortet rätt??
Å när dom väl vänder kortet rätt så sätter dom i det i mitten å drar så långsamt som det går.. hur har dom tänkt sig att maskinen ska kunna läsa magnetremsan om den bara får känna av halva i bästa fall??
Nej det är ett jävla problem uppenbarligen.. vet inte hur många gånger jag har sagt "Vänd på kortet" denna dag.. en hel del.. hälften av kunderna eller nåt.. å resten av kunderna kan inte dra det ordentligt.. tar 40 år på sig å dra kortet.. då hinner ju maskinen glömma av att den håller på med nåt haha.. sen drar vissa så fort som möjligt istället för att det inte funkar å dra väldigt långsamt.. ibland tröttnar jag bara å tar kortet och drar själv haha.. med lite fin bortförklaring "Det kanske är nå skräp på kortet *hosthost*" Drar lite med magnetremsan på rockärmen och sen drar jag kortet å nog fan funkar det ;) haha Jag är ju ett geni ;) haha

va bara tvungen å beklaga mig lite ;)

Resten av mitt liv verkar också va jävligt svårt.. svårt att gå upp på morgonen, svårt att motivera sig själv att plugga!, svårt att orka träna, svårt att göra det mesta faktiskt.. men jag hörde nåt här i morse.. "Det blir alltid värre innan det blir bättre" skulle det va något positivt? Då betyder ju det att det blir ännu värre från nu haha..
menmen.. som jag brukar säga... det ordnar sig alltid!

Nu ska jag försöka plugga lite!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0