Inte särskilt bra dag idag

Denna dagen har varit ett rent helvete egentligen..
Igår kändes det helt okej med projektet, det kändes att jag skulle hinna klart i tid.. men idag, efter handledningen så blev det inte lika bra.. jag blev inte ett dugg mycket klokare på det där med databaser å helvetet :S
Efter handledningen satt jag å försökte läsa och lära mig hur jag skulle göra för att få det att fungera.. men det gick verkligen inte, höll på å bryta ihop för att jag inte fattade nånting!
När jag känner så är det lika bra att lägga ner, blir inge klokar på nånting av att sitta och stirra på en och samma sak i flera timmar.. så jag la ner allt och gick till gymmet istället!

Nu är jag nyduschad efter gymmet och har fått i mig lite käk.. lite gladare och piggare nu i alla fall :) så nu ska jag göra ett nytt försök, får väl se hur det går den här gången! Wish me luck!

Fick för den delen komplimang av en liten tjej för mina skor idag haha.. hon va ju så söt :P "vad fina skor du har" tihi.. kom ett leende på mina läppar då :) tänk att så lite kan få mitt humör bättre.. komplimanger borde folk bli bättre på att ge, även jag skulle jag tro :P

Nej plugga va det ja..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0