6:e augusti

Jaha idag var det torsdag, det innebär ledig dag för mig. Tänkte att jag skulle få sova ut men iiinte då, vakande kl sju och var klarvaken så jag gav upp idén om sovmorgon, min kropp ansåg tydligen att jag var utvilad vid det laget.
Har legat och kollat några avsnitt av true blood men annars har jag inte gjort mycket mer vettigt än att diska denna dag.. ska väl ta mig ut en sväng i solskenet tänkte jag, men jag har lite svårt att bestämma mig vart jag ska ta vägen.. hade varit nice på stranden en dag som denna men jag är inte ett dugg sugen på att ligga på stranden och bli rastlös så ja jag vet inte riktigt vart jag ska gå (eller cykla) någonstans..

Men det ska nog inte vara några större problem skulle jag kunna tänka mig, bara att gå ut och rikta näsan åt något håll som känns trevligt för stunden! Så det är vad jag ska göra senare, tror jag.. ska bara smälta maten en stund så jag orkar röra på mig. Jobbigt det där med att äta, man blir så slö efteråt.

Borde troligtvis städa också, men det tar jag nog en annan dag.. min kära mor och far kommer ju hit nästa vecka så det lä väl vara lite städat tills dess är jag rädd för ;P

Kommentarer
Postat av: Emma

Tar mor och far med dig hem sen så du slipper tåget? :)

2009-08-07 @ 12:10:08
Postat av: Malena

oooja det gör dom :D jag är glad för varje gång jag slipper ta tåget haha

2009-08-07 @ 21:44:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0