Nu har jag bestämt mig!

Jag har bestämt mig (efter många månaders funderande) att jag ska köpa mig en ny mobil. Har troligtvis kommit fram till vilken jag ska köpa, så om den kommer in på elgiganten i L-a ska jag inhandla den när jag kommer hem om två veckor! Det är ju trots allt bara en veckas jobb för att tjäna in till den (måste ju försöka att inte bli deprimerad över att pengarna försvinner).

Visst det var inte allt för länge sedan jag köpte den jag har nu (visserligen ett helt år sedan så det är kanske dags att byta ändå?!) men den lever ju sitt eget liv så jag tror det är på tiden att jag köper en ny innan den gör något dumt :P
- För det första så sitter ju inte batteriluckan för fem öre, vilket jag blev påmind om när jag tappade batteriet en kväll där i mars haha (tack återigen madde)
- För det andra.. den stänger av sig själv lite hur som helst när den själv känner för det. Inte bra när man använder den som väckarklocka om den bestämmer sig för att stänga av sig mitt i natten (eller vore det bra kanske?!)
- och för det tredje, den skickar tomma sms till folk lite hur som helst när den vill (men jag kanske ska vara glad att det är tomma sms den skickar.....?)

Säkert fler anledningar också som jag har förträngt för tillfället men tre anledningar är gott nog för mig, ny mobil får det bli.. då har jag ju en liten morot under dessa två veckor också, då kanske jag orkar jobba klart om dom har tur ;)

Kommentarer
Postat av: Håkan-Imitjdesajn

Jag vill ha en såndär snygg sida med moderna flashrejer, gärna nån form av kontaktformulär också! Det pluggar du in på ett par timmar lätt och fixar det åt mig! :p

Telefoner är Evil, släng den och köp ingen ny! (Y)

2009-08-03 @ 20:03:08
URL: http://imitjdesajn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0