Slut på det roliga

Slut på marinfestivalen för detta året, och ännu värre, slut på helgen och tillbaka till jobbet i morrn :O
Sista ledigheten som varade två dagar, nu blir det två veckors slit med jobb mån-lör..med undantag för torsdagarna då jag är ledig! Men sen, efter två veckor.. då är jag ledig, inge mer jobb detta år, back to school

Men i alla fall, kvällen är inte slut än, ska njuta lite till av ledigheten innan jag ska sova och ladda upp inför jobbveckorna.
Tog mig en invigningstur med mina inlines på kvällningen, åkte ner till hamnen där det skulle vara fartygsparad. Hade tänkt åka ut till piren där jag var i morse men jag kom fram till att jag nog inte ska ta en så lång förstatur ifall att dom är obekväma eller något ;P Gick ju finfint i alla fall, även om jag valde sämsta tänkbara väg! Tänkte att jag inte skulle behöva åka så mycket i trafiken och att jag istället skulle åka bakvägen till hamnen.. det ångrade jag när jag kom fram till att det går en väldig massa järnvägsspår där! 6-7 spår som man ska över för att komma till andra sidan, johejsan så roligt haha!
Jag såg nog ut ungefär som bambi på hal is när jag försökte ta mig över dom där, Fia kan ju föreställa sig hur det såg ut för hon vet ju hur vi brukar bete oss vid övergångarna (skratta på du Fia, jag bjuder på den) haha!


De små kanotisterna måste ha kännt sig små i jämförelse med den enorma båten :P

Fick sitta och vänta typ en timme på att fartygsparaden skulle börja så jag satt och studerade ostindiefararen på närmare håll med teleobjektivet. När det började regna höll jag på att ge upp och gå hem men jag hade ju ändå tagit mig ner dit så jag stannade väl kvar och blev blöt. Det ångrar jag ju inte för de flesta fartyg hade faktiskt något segel upphissat/nervevat (va fasen man nu säger på segelbåtsspråk), och det har jag ju väntat på hela helgen!


Marie Galante


Thalassa. De var lata och hissade bara ner några segel längst fram tråkigt nog


Loth Loriën

(Fler bilder kommer på bilddagboken så småning om, kan ju inte fylla bloggen med alla bilder, vad ska jag då med bilddagboken till? ;P )

Mycket motion har det blivit denna helgen med cykelturer, promenader och inlinesturer hit och dit + gym idag.. inte illa för att vara lilla mig ;) När jag nu inte hinner/orkar göra så mycket vettigt i den stilen när jag jobbar hela dagarna så får man väl ta igen det på helgen!

Nu ska jag slappna av till ett avsnitt av True Blood tror jag, eller om jag ska läsa Midnight Sun (nej jag gillar inte vampyrer va!?). Sedan ska jag sova så jag orkar jobba i morgon.

Visst ska det bli spännande att se vad den nya veckan har att erbjuda!? ;)
Puss på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0