Kameler och Ferarri...

Ja herregud säger jag bara.. jag som sov så gott haha
men så var jag tvungen å drömma nån skum dröm som jag inte fattade nånting av.. den innehöll kameler, segelbåtar och ferarrimärken...hmmm.. jag fattar noll.. nånting med att det kom några segelbåtar på väsman (!!) men nå konstigt folk å kameler.. varför man nu skulle komma med en segelbåt full med kameler på en sjö i ludvika kan man ju fan fråga sig! sen kom dom hem till oss och jag gömde mig av nån anledning och dom satte fast stora ferarrimärken på varenda fönster i huset haha.. jaa fråga inte
sen vaknade jag så jag vet inte vad ferarrimärkena hade för betydelse i det hela haha.. iofs inte kamelerna och segelbåtarna heller haha.. jag som aldrig brukar komma ihåg drömmar.. men denna va obehaglig av nån anledning..
låg å tänkte på den en timme eller nåt innan jag lyckades somna om..

Jag kanske borde hålla mina drömmar för mig sjävl?! haha.. men måste ju få skriva av mig nånstans så varför inte här ^^
ni skrattar väl åt mig som vanligt ;P hahaha
men det är väl bra att man kan roa någon iaf haha

Nej nu ska jag göra mig iordning för att sen gå till skolan... två timmar... sen hem och käka och packa ihop lite.. efter det bär det av hemåt! Vill inte lämna bilen där hemma sen :P haaatar tåg... å sen är det ju så praktiskt att ha bilen när det spöregnar och man känner för att dra till gymmet.. inte direkt så jag drar mig ut å cyklar dit då.. tar ju fan 10-15 minuter i spöregn å blåst.. gillar jag inte!
men men.. inte mycket att göra åt saken.. är man fattig å inte har råd med bil så får man klara sig ändå!

Nu ska jag försöka att inte tänka på kameler och ferarrimärken resten av dagen haha

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0