Då var det Lördag igen

jaha då var det helg igen då, och mitt finger gör grymt ont efter gårdagens lilla olycka. Ser inte direkt vackert ut om jag tar av plåstret, en djup grop.. stackars lilla pekfinger :P
Inge besök fick jag igår heller, la mig i soffan och glodde på sagan om ringen istället, i brist på annat att göra. Får väl se om jag ger mig in på dom följande två filmerna också i helgen eller om jag borde skippa det.

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, hade fått en förfrågan om jag skulle med ut ikväll. Plus att Nicole tyckte att vi skulle festa till lite i halmstad. Men jag vet ärligt talat inte om jag är sugen på fest längre, igår på dagen var jag hur sugen som helst på att festa men nu vet jag inte längre :P Men man kan ju bli, right?!
Får dra iväg till gymmet om ett tag så jag vaknar till liv lite i alla fall, sen får vi se om jag är festsugen eller hur det är.

Det är i alla fall bestämt att jag åker hem en snabbvända nästa helg. Fick byta ledig dag med en väldigt snäll kollega så nu är jag ledig lör-mån i alla fall. Mamma fyller år på lördag så jag tyckte det kunde vara trevligt att åka hem, speciellt eftersom jag har några presenter till henne som inte är från mig utan från pappa :P Tänkte det kunde vara trevligt om han kunde får ge bort dom när hon fyllde år och inte flera veckor efteråt :)
Sedan är det ju hög tid att träffa vännerna där hemma igen så klart. Inlines med Fia, Bio med Emma och sen försöka få ihop nåt så man hinner träffa alla på en och samma gång, hur nu det ska går till?!

Får väl se vad som händer, först fokuserar vi på denna dag och sen resten av den kommande veckan. Varför planera i tid för, det blir ju ändå inte som man tänkt sig! Såå Lördag idag då ja.. återstår att se vad det blir av denna dagen.
Återkommer säkert senare, nu ska jag slappa en stund innan jag ska försöka pallra mig iväg till gymmet en sväng :)
Puss å hej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0