En fråga!

Jag har bara en fråga här nu lite snabbt..
Ställer folk upp fulla varukorgar vid kassan på ica, hemköp eller liknande affär för att låta kassörskan plocka upp allt?! För det gör dom då fan på apoteket.. har stört mig på det många gånger förr men idag irriterade jag mig på det extremt mycket. Undra hur personalen på ica skulle reagera om kunderna började göra så, borde kanske testa?! :P
Nu har ju vi inte riktigt lika stora korgar som dom har på ica men själva grejen är ju den samma.. inte hade jag ställt upp korgen och låtit kassörskan plocka ur sakerna iaf.

Nu säger jag inte att alla gör det men måååånga gör det, och det irriterar mig lite smått som ni kanske märker ;)

Sen har vi ju det vanliga problemet med att folk inte kan vända korten åt rätt håll när dom ska betala.. för mig är det självklart hur man ska vända kortet, hur svårt ska det vara?! Gick väl an när det var 50% chans att dom gjorde rätt (oftast, vissa kunder valde ju att dra kortet med kortsidan på den tiden också), men nu börjar dom ju med att försöka stoppa in korten i apparaten lite här och lite där.. chip grejs är säkert jättebra men det har vi inget på apoteket.
Det står klaart och tydligt "Dra kortet med magnetremsan hitåt" med en liten vacker pil för att förtydliga det.. men inte fan drar folk rätt för det haha
Dagens i-lansproblem, skaffa en maskin så det blir lika överallt säger jag bara!

Men jag är glad ändå, inte bitter här inte  ;)

Kommentarer
Postat av: Lasse

Jag har under mina år på Coop ännu inte varit med om någon som ställt upp korgen och antagit att jag ska plocka upp varorna. Hur det är på ICA vet jag inte (du får gärna prova - på ICA, men helst inte på Coop ;)).Kortköp är visserligen praktiskt, men titt som tätt ett elände. Jag känner igen den problematik du beskriver, men måste tillägga ett ytterligare område då kunderna även ska försöka dra sina medlemskort och knappa sig fram till om de ska betala med medlemskortet, med bankkort, eller med kontanter. Det går inte alltid alltför jättesmidigt ;)

2009-07-11 @ 08:54:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0