Hela världen är så underbar om man är korkad tom och glad

Tisdag, dagen börjar närma sig sitt slut. Har varit en helt okej dag, trots att jag har varit på jobbet hela dagen, kändes inte helt hopplöst i alla fall. Kom fram till att jag inte alls jobbar på lördag, jobbar "bara" de två kommande lördagarna efter denna vecka men det får jag väl klara av.
Blev även att jag fick byta ledig dag sista veckan på jobbet, får skippa kassan på torsdagen och vara ledig då istället för på tisdagen då jag egentligen skulle vara ledigt. Får en hel dag med att skylta om för nya kampanjen.. helt underbart ju, grymt bra byte ;P Då behöver jag inte ens ha rocken på mig utan kan gå runt där i min egen lilla värld och ignorera kunderna och allt ;) Så detta ska nog bli bra tillslut.. 13 eller 14 dagar kvar att jobba nu, börjar närma sig slutet, äntligen!

Men nu får det vara nog om jobbsnack, är ju faktiskt ledig nu! Otroligt skönt att vara ledig när man kommer hem, tillskillnad från när man pluggar då man typ aldrig är riktigt ledig.
Vet inte riktigt vad jag ska hitta på för tillfället, borde städa undan lite i lägenheten men det orkar jag faktiskt inte göra just nu, kan ju inte vara hur ambitiös som helst på en och samma dag! ;) Funderar på att läsa Midnight sun men jag är inte säker på att jag vågar fastna i den just nu.. då kommer jag inte vilja jobba nå mer denna vecka (vilket jag ju inte vill ändå), kommer bara vilja vara hemma och läsa den :P
Skulle även kunna lägga mig och kolla på true blood men jag är inte så säker på att det är en bra idé det heller, kommer bli fast i det också! Boorde vänta till helgen, min morot?! får väl se om jag klarar av att vänta så länge eller inte ^^
Var är allt folk på msn när man behöver få tankarna på annat? Elakt att åka utomlands nu juuu.. jag vill inte jobba mer! Florida nästa år? ;)

Vill åka inlines! Men det har jag ju inga här nere så det går ju inte, bra sugen på att köpa ett par dock.. blev ju inga sist jag drömde om det. Kanske blir bättre nu?! Men vad ska man tänka på när man köper ett par sånna?!
hmm.. tåls att tänka på!

Nu ska jag hitta på något annat, godnatt!

Kommentarer
Postat av: Emma

Vem är utomlands? Mmm.. vill dra iväg till Grekland en vecka (för att sikta och satsa lagooom)... :)

2009-07-29 @ 11:29:05
Postat av: Malena

Halva kumlaanstalten ;) haha

Sikta mot stjärnorna och landa i trädtopparna heter det, vart fan landar du om du siktar på grekland, danmark eller?! :P

2009-07-29 @ 18:20:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0