Helt otroligt, jag är ledig

Jag är faktikst ledig idag, helt underbart. Hade förträngt att jag var ledig igår bara, som tur var kom jag på det innan jag somnade iaf så jag slapp gå upp så väldigt tidigt hehe
Har tvättat en hel massa idag så nu har man till och med rena kläder att ha på sig, inte illa va?! Känner mig såå duktig!
Handlat har jag gjort också... men annars har jag inte orkat göra mycket idag inte, och allt det där gjorde jag innan 12 så de senaste tre timmarna, efter lunchen, har jag mest gjort ingenting.. tog en tupplur på ungefär en timme iofs, men det ansåg jag att jag var värd så det så!

Mina trumhinnor är elaka mot mit igen, var ett tag sen nu men idag är det inte roligt.. en stunden hör jag hur bra som helst och andra stunder hör jag typ ingenting what so ever! Mina kära trumhinnor vänder på sig på något konstigt sätt, därför jag inte hör ett dugg förstår ni, det bara klickar till sen är det tyst haha. Brukar bli så här när jag är på väg att bli förkyld men det hoppas jag att jag slipper bli nu.. har jag inte ork och tid att bli så det blir väl till att ignorera det som vanligt.

Nu ska jag traska iväg till gymmet en sväng, måste ju göra någonting vettigt denna eftermiddag också. Det blev ju inte mycket gymmande i helgen eftersom jag hade finbesök, men det var ju mycket bättre så jag är glad ändå. Men det betyder ju att jag måste pallra mig iväg idag istället, *gäsp*, men det ska nog gå bra när jag väl kommer dit.

Have a niiiice day! (det som är kvar på den iaf)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0