Karting SM på Malmö Motorsports ArenaDenna dagen har ju varit nästan helt underbar, helt fylld av karting på högsta nivå (nästan iaf), enda som saknades var väl att få köra själv. Det kliade något i gasfoten när KZ2 körde ut på sina race, jag vill ju också vara med!
Får se om jag får köra SM nångång innan min "karriär" är slut.. nästa år kanske?! klarar jag av att köra alla race?! Kvalen är 10 km långa, vilket iofs är helt normalt på vilken tävling som helst.. men så tillkommer ju också 8 träningar, och sedan 2 race/finaler som är 20km långa och en slutlig final på 30km.. usch vad slut man skulle vara efter en sån tävling :P
På SM för några år sedan var det ju folk som parkerade vid sidan av banan för att de inte orkade nåt mer, det skulle ju vara pinsamt att behöva göra det! Får träna extra mycket i vinter ;)

Dagen har i alla fall varit härlig, förutom att luftfuktigheten har varit galet jobbig, klibbigt som fan.. ändå stog man ju bara still på en fläck i stort sett hela tiden. Sedan blev det väl lite minus på dagen också på grund av att ambulansen fick åka iväg med en förare, och sedan komma tillbaka och köra iväg en ny på en gång.. en väldig massa väntan!


Startkrasch i klass Junior 60

Trivdes hur bra som helst där i alla fall, även om jag inte fick köra själv.. men med tanke på hur lite skydd de har runt banan kanske det var lika bra, hade väl bara gjort illa mig om jag hade kört kan jag tänka (med min vanliga tur hehe).
Skåningar har nog en annorlunda syn på säkerhet, eller iaf de som besiktar banorna där nere.. hemma i mellansverige blir banorna inte godkända om det saknas däckkedjor eller liknande på viktiga ställen.. här struntar dom totalt i det tror jag, ett stup rakt ner till en annan del av banan, iiinget skydd what so ever.. trevligt att volta ner för ett stup?! galet..

men såg iaf ut att vara en kul bana att köra på (om man nu inte har behov av de skydd som nu saknas på banan). :P


En glad SM-Mästare i klass KZ2 (min klass) gör piruetter efter målgång :P

Ett stort grattis till Filip Gudmundsson som vann min älskade klass KZ2.. samma "team" som mig och allt, nästa år är det min tur (eller möjligtvis 2011 eller 2012) ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0