Trött som en gnu

Hej och hå, tröttare människa får man ju leta efter. Förstår inte varför jag är så förbannat trött, både igår och idag.. är väl trötthet efter helgens bravader kanske men tyckte jag sov mycket i helgen i alla fall.

Förstår inte hur jag ska orka med att sitta i kassan och vara trevlig mot alla kunder idag också, gjorde det igår och det var inte speciellt lätt att vara övertrevlig när man egentligen satt och tänkte "jag vill hem och sova NU".. men jag tog mig igenom dagen, även om alla små irritationsobjekt som jag pratat om tidigare blev ännu jobbigare igår. Men det hade nog med mina trumhinnor att göra också, inte bara trötthet. Dom höll sig ganska snälla under dagen iaf, bara någongång då och då som de klickade till och jag inte hörde mycket alls, då är det bara å le och försöka få folk att tro att du hör vad dom säger. Men det jobbiga var nog att jag hörde ett eko av mig själv när jag pratade, blev ju helt virrig i huvudet efter ett tag. Men bara en dag kvar att stå ut med, sen har jag varorna imorrn innan det blir helg i tre dagar :)

Frågan är hur jag ska orka köra hem, 6 timmar trötthet i bil.. hmm... men vem vet, kanske har piggnat till då.
Ikväll blir det iaf Sunny Stand-up med Angelica :D Ska bli skojsigt värre, men jag ska kanske hem och ta en powernap innan det börjar så jag orkar hålla mig vaken. Vore ju ganska dumt att somna där tror jag, speciellt eftersom man kommer få stå hela tiden ;P

Nej nu ska man kanske göra sig i ordning för att dra till jobbet till 8 igen då!
See ya later

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0