Floppy goes 20

Det blev ingen uppdatering igår fick tydligen inte komma in på denna sidan när jag ville det!
Så det får bli nu istället hihi

Såå.. Floppy har blivit 20 och det firades på självaste nationaldagen, som också är hennes födelsedag. Bolmens var det som gällde och Lotti fick många fina presenter, bland annat ett lasersvärd, en badanka och en pipmugg haha
Vi gjorde även en liten fin gubbe av champagnekorken (kommer bli en tradition), han heter Mr Flarn och står nu i mitt glasskåp bredvid Mr Jag Fnasar Överallt. Det är tur man har barnasinnet och fantasin kvar även efter 20 ;)

Senare på kvällen drog vi upp på stan.. vissa drog till Mårtenssons men eftersom småttingarna inte kommer in där ;) så drog vi andra till Moon istället. Det hade väl kunnat vara roligare där ja men vi dansade å hade det trevligt iaf, även om det inte var särskilt bra musik och det var nån dansgrupp från Malmö där som tog upp halva dansgolvet, vi kände oss stela som få bredvid dem haha


Födelsedagsbarnet med några av sina presenter och sedan Mr Flarn

Söndagen blev så där lite småseg som söndagar brukar vara. Men jag fick iaf lite motion.. Bland annat var jag tvungen att cykla till Bolmens och hämta minneskortet till kameran som på nåt konstigt sätt åkte ur hemma hos Lotti under lördagen. Men jag sprang även upp och ner i trapporna i mitt och zarahs hus mest hela dagen. Zarah skulle sälja sin säng så jag hjälpte till lite grann med att skruva isär den och sen bära när köparna kom dit :)
Efter att sängen var såld gick vi till Emma och beställde pizza. Kollade på The Prestige och käkade välbehövd pizza i trevligt sällskap.

Nu var det måndag igen, men jag är ju ledig så vad gör väl det. Ska spendera dagen med att köra bil upp till Ludvika, får sällskap av Sandra i bilen till och med :)
Zarah var precis här och hämtade min extra säng, hon gillade inte tanken på att sova på soffan hela veckan, det var tydligen inte så bekvämt. Så nu har jag fått lite morgonmotion genom att springa upp och ner för trappan haha

Nej nu har jag inte tid eller ork att skriva mer här, dags att ta en dusch. Om någon timme bär det av hemåt igen, till kära lilla Ludvika.
P & K

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0