Hemma igen

Då va jag hemma igen då efter en helg i Rättvik. Det har regnat konstant i 2 dygn över banan där uppe i Rättvik, galet! Ofta det regnar två hela dagar utan ett enda litet uppehåll!
Orkar inte riktigt skriva så mycket här just nu, har precis skrubbat rent ansiktet från lite allt möjligt, si så där olja, gummi, sand och grus.

Galet mycket regn har det varit som sagt, såg ingenting av var man körde och var svängarna va om man hade någon framför sig. Det var bara å chansa, följa de nummerskyltarna som var framför och hoppas att de följer banan ^^
Vid ett tillfälle hade jag två framför mig, en svängde och en åkte rakt.. hmm vart skulle jag åka tro?! Som tur var visste jag ju ungefär var på banan jag befann mig så jag valde rätt alternativ ;P
Livsfarligt, men det kan ju vara spännande det med?

Mitt resultat är jag väl inte helt nöjd med, jag är för feg :P såg inte vart jag åkte så jag ville inte slänga mig in framför någon och riskera att köra av själv och på så sätt bli sist! Därför blev det så att jag fastnade bakom en del folk i finalen och resultatet blev inte riktigt som jag hade tänkt mig.
Men min sista omkörning var den snyggaste någonsin tror jag bestämt ;P Trodde inte riktigt på att det skulle funka, att jag skulle hinna om innan mållinjen men nog fan lyckades jag haha.. så det gjorde mig lite gladare i alla fall. Helt klart den snyggaste omkörningen denna helg! ;)

Nej sova var det ja..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0