Malena

Fredag. Sista vardagen på denna vecka, även sista dagen i Ludvika för denna vecka kan man säga. I morgon riktar jag nosen söderut och tar mig ner mot västkusten och Halmstad, men oroa er icke jag kommer tillbaka på måndag.

Denna dagen började otroligt segt, jag låg mest och gjorde ingenting. När jag var som mest upptagen med att göra just ingenting kom jag på att Marre kom hem igår, ett leende spred sig över mina läppar, nu hade jag ju faktiskt chansen att göra någonting kul av denna dag också. Jag skickade iväg ett sms till min kära vän och frågade vad hon gjorde, och till min stora förtjusning så hade hon ungefär lika tråkigt som jag. Tillslut blev det i alla fall en tur till Borlänge och kupolen, vi tänkte göra av med de få pengar vi hade kvar, jag tror hon lyckades bättre än vad jag gjorde. Blev inte mycket inköpt idag inte, ett par skor på rea för 99kr mest bara för att, och skor tackar jag ju inte nej till i första taget. Skor är en av de saker som jag är lite smått beroende av, det tror jag mina vänner är ganska medvetna om vid det här laget, men vad gör väl det? Det drabbar ju ingen annan än mig själv, jag blir fattig och har skor som inte får plats i lägenheten men jag trivs så bra ändå.

Under morgondagen, eller snarare i morgon bitti, åker jag som sagt söderut. Har planer på att komma iväg runt 8-9 på morgonkvisten, det återstår att se hur bra jag lyckas med den saken men försöka duger som jag brukar säga. På kvällningen blir det i alla fall 20-årsfest för att fira att Charlotte "Lotti" Pantzerhielm fyller "vuxen", hela 20 år blir hon ju som sagt och då får hon ju till och med gå på systemet! Tanken är att vi ska hjälpa henne att på något sätt glömma bort tonårstiden och bli vuxen, hur vi ska lyckas med det kan man ju fundera på men som sagt, försöka duger!

Nu ska jag lägga mig i sängen och krypa ner under täcket för att förbereda mig för morgondagen.
Ha en härlig nationaldag med allt som hör till!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0