Sperlingsholm


Sperlingsholms Slott

Jaha då var det helg då! eller iaf ledighet, lillördag är det ju iofs så lite helg är det ju. Jag är iaf ledig fram tills tisdag, såå skönt!
Efter jobbet idag (som inte var ett dugg intressant så därför skriver jag inget om det) tog jag mig ut till bilen för att åka iväg nånstans.. kom fram till att jag ville göra ett nytt försök att hitta dit jag ville i måndags, dvs Sperlingsholms slott. Denna gången blev det jackpot, eller iaf nästan... slottet hittade jag, men det andra stället en bit därifrån vid nissan hittade jag inte för vägen var avstängd haha
Hur som helst så var det riktigt vackert väder och det var hur mysigt som helst att ströva runt där ute (om man räknar bort mygg och knott) helt själv med kameran i handen. Mötte ett rådjur (som jag dessvärre inte hann ta kort på) och en Fasan (som inte riktigt vill vara med på kort men hamnade där ändå lite halvtaskigt så där) på min lilla promenad.
Så för den som vill se hur det ser ut vid Sperlingsholms slott så ligger det några bilder på min bilddagbok som vanligt (Malena87.bilddagboken.se)I morgon bär det av norrut igen.. troligtvis med diverse pauser för att fota, om jag orkar och känner för det vill säga. Pappa ska troligtvis opereras imorrn så jag hoppas jag kan koncentrera mig på att köra iaf, ska försöka att inte tänka allt för mycket på det där iaf, hur nu det skulle gå till.

Nu ska jag ta å slänga mig ner i sängen (har jag visserligen redan gjort men jag ska lägga ifrån mig datorn och sedan slänga mig ner i sängen igen) och försöka sova lite. Lång dag morgon med bilkörning och eventuella fotopauser då
Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0