3 dagar kvar...

Hela tre dagar kvar.. sen åker vi mot Gotland! (Jag gör allt för att inte pluga just nu så då får det bli att tänka på AG)
Fry Fry kommer till Halmstad vid 12 på torsdag.. då ska vi ta oss en tripp till syyystääämet och inhandla lite dryck, hur ska vi annars klara av den långa bussresan?! ;)
På kvällskvisten nångång anländer vi till Oskarshamn där vi ska ta båten över till den lilla stora ön Gotland, där kommer jag förhoppningsvis även träffa på Fiiiia! nångång runt midnatt, strax efter 00 anländer båten till Visby och därifrån ska vi ta oss till Kneipbyn.. jag hoppas ni antecknar för fullt ;)
Jag skriver nog mest detta i protest för att jag inte vill plugga nå mer haha

kanske kan gå över till något annat.. vad nu det skulle vara
New Moon kanske, är fast i den boken för tillfället.. iiinte bra när jag har plugg att göra! men snart är det över å då kan jag få läsa ut den, för att sedan konstatera att jag måste börja på Eclipse för att ta reda på vad som händer ;)

Nej detta funkar inte.. skulle kanske ta tag i det där med pluggandet?! men huuur kul är det då... är nog mer sugen på att kolla igenom bilderna från i Lördags, men DET är väldigt dumt att göra.. börjar man med bilder så är man fast i flera timmar haha.. ska ta tag i det någon dag då det är dåligt väder så jag har något att roa mig med :P

Dumt att skriva nåt mer här, doesn't make sense anyway.. så att säga
återkommer imorrn antar jag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0