Alla dessa klagomål

Jag blir så trött på folk som inte kan reglerna och bara klagar på allting.
Har nog skrivit det nångång förut men jag är ju då ansvarig för resultaten i MKR-serien som jag kör (karting då alltså), jag skriver ihop det sammanlagda resultatet och laddar upp dessa på hemsidan osv... Nu i helgen var det en deltävling i Katrineholm och resultaten fick jag idag. Har fått en heeel del mail om att saker och ting inte stämmer, fast det egentligen göra det.. kom typ 5 mail på en timme.. inte trodde jag att folk kollade så ofta haha

Nu är det i alla fall så här att alla klubbar måste betala en avgift till serien för att deras förare ska få vara med i sammanställningen och på så sätt ha chans att vinna hela serien, eller i alla fall få slutpris för serien. I år är det vissa klubbar som har missat detta av någon anledning, de påstår att de inte fått en faktura men dom är fullt medvetna om att de måste betala denna avgift varje år så det är inte någon giltig anledning direkt. De har ju då minst betalt den under alla de år som jag har kört kart, och det vill inte säga några år det haha.. snarare.. hmm... 14 år haha, borde man inte veta detta då?!
För att komma till saken så har jag då plockat bort/inte skrivit in de förare som är med i dessa klubbar.. vilket har lett till att jag troligtvis har startat krig i en av klubbarna haha!
mailen har strömmat in under hela dagen om att deras resultat är borta och att de inte står med på resultatlistan, att jag har gjort fel och att jag är dum som lägger in något som inte är kontrollerat osv..  men grejen är ju den att den stämmer finfint, de ska inte få vara med på listan om klubben inte har betalat.
Så jag har skickat dom vidare till sin klubb (vilket i stort sett har varit samma klubb, i stockholmsområdet) så dom får klaga där. Styrelsen kommer också få det roligt med alla klagomål ;) mohahaha

Nu kommer jag ju troligtvis få lägga in alla dessa förare igen.. för ingen fattar hur mycket jobb det egentligen är.. det är ju inte bara en förare som påverkas av att jag lägger in en som kom typ 5:a på en deltävling.. allas resultat bli påverkade (förutom placering 1-4) och det gör mig galen! Jag borde fan få betalt för detta!!
Men jag var ju smart och förutsåg detta, eftersom det är väldigt många förare i en av klubbarna som kör serien, så därför var jag smart och sparade en kopia innan jag plockade bort förarna. Guuud så smart jag är ;) *stolt* haha
Men om styrelsen kommer och säger att jag ska lägga in alla (90% säker på att dom kommer göra det) så kommer jag ändå klaga.. för jag gör detta helt gratis, och det skulle ta flera timmar att få in alla dessa förare (om jag nu inte hade varit så där smart som jag var ;) ). Och att sitta flera timmar och ändra på något för att vissa klubbar inte följer reglerna och betalar in avgiften är bara fånigt. Jag borde få ersättning för detta! Fattig student som har annat att göra ju.. nu får jag ju visserligen sommarlov om två dagar men själva poängen är ju att jag kanske inte känner för att sitta flera timmar med detta!

Meeen nu va jag ju smart.. så det blir ju inte allt för jobbigt.. om dom kommer med det beslutet innan nästa deltävling vill säga! Gör dom inte det och kommer med det senare så strejkar jag!! dåå kommer det bli alldeles för jobbigt..

Nej nog om detta.. var ju tvungen att skriva av mig lite bara :P
Åter till plugget!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0