Bokat och klart

Allt är fixat (nästan iaf), den 11 november åker jag mot Brighton för att hälsa på Emma! :D
Tåg från Halmstad till Nyköping (betalt och klart), buss från Nyköping till flygplatsen (fixas på plats, hoppas jag), flyg till Gatwick (bokat och klart, förutom incheckning å gjejs), därefter blir det tåg till brighton vad det verkar.. tror jag har klart för mig hur det ska gå till iaf!

Pank blev jag men det är det värt...semester! När hade jag det sist? hmm...... april -08 va jag till paris, va nog sist jag gjorde nåt sånt här kul. Ska bli spännande ^^ Kameran följer självklart med, båda två gissar jag haha ;) Men vad vi ska hitta på har jag ingen aning om, jag vill till London en sväng men hon har ju redan varit där, fast kanske inte så svårt att övertala dig om att åka igen Emma?! ;)

Kommer åter till Sverige den 16e november.. 23.15 haha! Min kära mor ska hämta mig iaf (hoppas hon inte ändrar sig)! Ska bli fun det här!

Nej tentaplugg va det ja................usch jag vill inte ha tenta imorrn :P

Kommentarer
Postat av: Emma

Ska bli så trevligt så att få hit dig! Och London är jag inte alltför svårövertalad med :D Kanske en rundtur på White Hart Lane kan övertala mig om inte annat.. haha.. om du vill det.. ööh... men det kanske du inte vill :P

2009-10-13 @ 23:17:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0