Då var det helg igen

Denna dag har varit lång, alldeles för lång.. suttit på en alldeles för lång och jättetråkig föreläsning hela dagen. Men obligatoriskt som det va så satt man snällt kvar och halvsov samtidigt som man va på facebook i mobilen.. sen vaknade alla till när hon började prata om lejonapor och renfjärilar haha! Dagens roliga iaf.. men i övrigt va det mest jättetråkigt!

Måste komma på något vettigt att skriva min C-Uppsats om också, inte lätt.
Sökte valfria kurser till våren igår duktig som jag är, sista dagen och allt. Det blev Web- och Multimediadesign och en projektledningskurs, hoppas jag blir nöjd med det :) Kände inte för att söka interaktionsdesign 2 eftersom dom inte visste om den skulle gå alls på grund av att de inte hade nån kompetent lärare till det för tillfället. Vill inte gå en kurs som dom startar bara för att det är många som söker den fast dom inte har kompetens till det.. så därför blev det projektledning istället. Meeen så kommer vi till det där att jag tror att projektledning är riktigt bra att ha när man söker jobb sen! Så detta blir nog bra, om jag fixar det vill säga haha

Ikväll hade jag tänkt att gå till Afterwork på kåren men jag är så förbannat trött så jag tror inte jag orkar det faktiskt. Stannar hemma och tar det lugnt istället, sy fast lite märken på ovven kanske i brist på annat :) "Pornicorn on tour" har jag redan sytt fast hehe.. nu väntar jag till hjärtslaget då vi får "Pornicorn in love" haha!

Nej nu blir det slappa och sedan kommer jag somna som en stock om nån timme. Så trött så trött....

Godnatt!

Kommentarer
Postat av: Sofy

Pax för ett pornicorn in love ;P måste ju komplitera så det andra får sällskap om det är så att det blir av hahaha

2009-10-16 @ 22:06:37
Postat av: Malena

Haha ja jag kan fixa ett åt dig när det blir dags för det ;P

2009-10-16 @ 23:08:14
Postat av: Sofy

Woohooo :D

2009-10-17 @ 12:27:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0