Nu ger jag upp för idag!

Nu blir det inte mer plugg idag, har kommit dit jag hade tänkt mig.. borde säkert läsa mer men nu har jag iaf kommit fram till målet för dagen så det får duga :)

Fotbollen gick åt helvete också ja, har inte kollat så noga på den eftersom jag har varit duktig å pluggat men mina kära grannar har upplyst mig genom höga vrål när det har hänt nåt spännande så jag har nog hängt med ganska hyffsat i matchen ändå ;P

Hade tänkt njuta av lördagskvällen nu men jag konstaterade att jag är jättetrött och klockan var faktiskt ganska mycket så jag kommer nog snart somna är jag rädd för! Men det är väl ganska skönt det med, måste ju ändå upp och plugga imorrn. Fast först blir det en morgonpromenad för att sedan gå till hemköp å köpa frukost för det har jag ingen haha


(Här ska det egentligen vara en bild men jag har dålig fantasi och orkar inte leta rätt på någon så ni får föreställa er hur det skulle vara egentligen)


Och sist men inte minst...

I don't want you, I just want you to want me!

Det är nog så det ligger till för tillfället.... Grattis till mig som har kommit fram till det iaf, nu ska jag bara göra nåt åt detta så jag slipper bli galen av mina tankar. Men framsteg idag iaf!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0