There is no place like home

Äntligen hemma! Har suttit i skolan sedan halv tio tills för ungefär en timme sedan, men har fått hyffsat mycket gjort iaf. Sista två timmarna satt jag mest och snackade skit och hjälpte Hampus med hans uppsats så då fick jag väl kanske inte så mycket gjort av mitt eget men det va skönt å tänka på nåt annat ett tag.
Hur som helst va det väldigt skönt att komma hem, fixade våfflor med mammas blåbärssylt, iiinte helt fel faktiskt :D Skulle ha varit till gymmet också men det blev det ju inte riktigt tid till.. dom stänger om tjugo minuter så jag hinner ju knappt dit. Får springa dit imorrn istället.. en lugn dag kan jag faktiskt få :)

Tänkte även klaga lite på en sak.. hade ju tänkt skriva min hemtenta i pedagogik förra helgen, men det va då en väldig tur att jag inte gjorde det! För idag upptäckte jag att vår lärare hade lagt upp ett inlägg om vad examinationsuppgiften ska vara.. och den är totalt annorlunda mot det som stod innan! Tycker synd om de som redan har börjat och måste börja om! Kan dom verkligen få ändra på en hemtenta så där???? Jag menar, det finns ju faktiskt de som gör saker och ting i tid! Så som jag alltid tänker att jag ska göra men som jag aldrig verkar lyckas med :P Galet fel är det.. får se hur många klagomål man får höra på det imorrn hehe

Nu ska jag lägga mig och kolla på nåt spännande tror jag.. inte bestämt vad riktigt än men någon serie blir det nog iaf

Tjipp!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0