Je suis bien

Fatigue.. eller hur det nu stavas, jävla franska till att ha krångliga stavningar på allt! Tout les jour, Ou jour d'hui :P Lite sitter kvar, men långt ifrån allt! Je m'appelle Malena, J'ai 22 ans..osv.. fråga mig inte varför jag försöker prata franska för jag är inte riktigt säker på det själv, hörde en låt på franska å sen satte jag igång. Men visst är det pinsamt att man inte kommer ihåg mer än det man gör.. har ju ändå läst det i 6 år så jag borde kunna en hel del!

Nog om det.. trött är jag (fatigue?!) och jag ska lägga mig och sova. Måste bara få säga hur lycklig jag är över att jag har lyckats med ett träningspass idag, visst va det jobbigt och jag kommer få träningsvärk imorrn men jag lyckades iaf! Inte allt för mycket hosta, men då körde jag inte så mycket kondition-aktigt heller. Jag tar det i små etapper.. nu har jag iaf börjat, får se vad jag lyckas med imorrn (om jag lyckas med nåt).

Nu blir det sängen och sedan upp imorrn bitti, eventuellt en morgonpromenad men jag tror inte det blir nåt av det för jag börjar alldeles för tidigt och klockan är alldeles för mycket nu för att jag ska orka upp 5 imorrn haha
Gonatt Sverige! (eller iaf ni läsare)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0