Näst sista tävlingen för säsongen

Då var ännu en tävling över, och hur gick det tro? Jo det gick ganska bokstavligt åt helvete..

Näst sista tävlingen för sägongen, tror jag i alla fall, om jag nu inte lyckas övertala föräldrarna om en till tävling vill säga. Jag hade i alla fall förväntat mig att det skulle gå bra, eller iaf intalat mig själv det. Men det gick helt tvärtom.. gick inte alls som jag ville.

Träningarna och tidskörningen gick väl hyffsat iaf. Vi sänkte ner stolen och sen blev det en halv sekund snabbare körning (mycket i dessa sammanhang :P ) så det var ju positivt i alla fall. Men sen gick det ju utför, värdelösa starter i båda heaten.. fastnade bakom folk hela tiden och sen var det ju kört.
Finalen började bra.. eller inte, nacken låste sig på mastervarvet (uppvärmningsvarvet) och sen hade jag ont i den.. inte allt för bra början när man måste ha nacken i trim för att orka hålla huvudet upp under körningen haha!
Gick inte att köra, kunde knappt hålla karten på banan.. jag fattade mest ingenting och antog att det var för att nacken var cp osv..men så hade jag ju punktering också, inte så konstigt att det inte gick att hålla karten i spåret.
Så nej, dagen slutade inge vidare.. resultatet blev ju som ni kanske förstår inte riktigt vad jag hade tänkt mig ;P

Får ta igen det om två veckor nere i Linköping!
Ska spendera veckan med att träna nacken och intala mig själv att det kommer gå bra. Men under de 14 år som jag har hållt på med karting har det aldrig gått bra i Linköping, och då menar jag aldrig! Inte för min bror heller, den banan har något emot oss tror jag.. men nångång ska väl vindarna vända så att säga?! :P

Nu blir det lunch.. sen troligtvis nåt äventyrligt med emma!
Tjipp

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0