Oklarheter

Jag ska börja med att reda ut en sak här som jag har diskuterat med mycket folk hemma i ludvika. Vilken väg som är snabbast till elgiganten.. åka rakt eller svänga vänster i korsningen vid ok och mm!
Kom att tänka på det nu av någon anledning så jag gick in på eniro och kollade, det visade sig att om man åker rakt får man åka 1,8 km och om man svänger vänster får man åka 1,7 km. SÅ nu har ni det klart för er kära ludvikabor ;) problemet är ju bara det att man får åka fortare om man åker rakt så man tjänar kanske inte den där 0,1 kilometern på det? Så jag vet fortfarande inte vilken väg som är smartast att välja.. får göra som jag gjort innan, ta den ena vägen dit och den andra hem ;)

Nu när det var avklarat så kan vi ta tag i den här dagen! Seminarie i pedagogik snart.. blä jag orkar inte :P ingen aning om vad jag ska säga, men det problemet tar jag då.. kan skylla på hostan och säga att jag inte kan prata så mycket haha
Senare ikväll blir det Halmstads Spexet, Jack the Ripper, ska ju vara kul säger folk så jag tänkte kolla in det :)
Efter det får vi se....
och i morgon blir det käk på bulls och fira bengan lite.. sen bio verkar det som, om det nu inte blir ändrade planer
Söndag, funderar på ett litet miniäventyr, men vi får se vad det blir av den saken.
Då har vi rett ut vad som händer under denna helg också, iaf det jag vet om nu.. överraskningar kan ju inträffa som gör att planerna ändras!

Nu lä jag göra mig i ordning för att traska iväg till skolan.. wiee.............

Kommentarer
Postat av: Emma

Snabbaste vägen dit: Via stora vägen

Snabbaste vägen hem: "Innevägen"

Med anledningen att man kan fastna i vänstersvängen ut från stället annars.. iofs kan man ju fastna i en vänstersväng vid trafikljusen nu?! ;P

2009-09-11 @ 14:16:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0