Upp och iväg

Sitter just nu och väntar på att klockan ska ticka iväg och bli åtta, för då ska jag bege mig iväg mot Halmstads flygplats. Tiden är snart inne för mig att lyfta och styra kosan mot sthlm.. okej det kanske inte är jag som styr osv men nu fattar poängen ;)

Hade en väldigt trevlig kväll på kåren igår, afterworken har förändrats rejält sen förra året, men det va nog inte därför jag hade trevligt utan för att typ halva INFO va där och satt å snacka :)
Många sjuka diskussioner blev det, och många trevliga.. en var att om man skulla ha sex med en melon så skulle man först göra ett hål och sätta i en spritflaska, så man söp ner melonen först.. det skulle leda till att melonen inte kom ihåg det sen, vilket tydligen var bra :P Sen blev det lite diskussion kring köksredskap och annat också.. hur som helst, jag hade hur trevligt som helst. Nästan så man inte vill lämna stan i helgen, man kan ju missa nåt kul. Men samtidigt så kommer jag ju ha det så underbart på söndag när jag får köra min kart. Har förhoppningar på att det ska gå bra för ovanlighetens skull haha

10.15 anländer jag i alla fall till Arlanda, har mina förhoppningar på att mamma och pappa är där då, borde dom vara men vad vet jag.. kan ju hända mycket på vägen mellan Ludvika och Arlanda. Men de är i alla fall på väg dit nu, tar ju några timmar så dom fick börja tidigare än mig mohahah *skadeglädje* :P
Resten av dagen ska jag spendera med att stå (läs: slänga ner mig i en stol) vid banan i Järfälla och kolla på tävlingarna.

Hmm, har jag med mig allt nu? Iiiingen aning faktiskt, jag hoppas det..
vet att det var något jag tänkte på igår att jag skulle ta med och det har jag fortfarande inte kommit på vad det var för något. Får hoppas att jag redan har lagt ner det då helt enkelt..

Nu börjar detta bli ett långt och jobbigt inlägg.. dags att sluta tror jag
Återkommer säkert ikväll när jag ligger på hotellrummet och har tråkigt haha

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0