Valborg

Jaha det blir till att sitta hemma och plugga på valborg igen, inge festande för mig inte. Förra året var det B-projekt, nu har jag plugg upp över öronen att göra, jag kanske får fira valborg nästa år om jag har tur?
Men jag kan inte påstå att jag klagar över att sitta hemma i år, det är skitväder ute så jag är inte det minsta sugen på att gå ut plus att jag nog fick nog av alkohol för ett tag efter onsdagens festande.

Onsdagens festande var förövrigt riktigt nice! Har lite smått glömt av att jag skulle blogga om det kom jag kom nu. Inte mycket mer att säga än att det var en bra kväll!

Nu får det bli lite mer plugg en stund, sedan är det dags att ta paus från detta ett tag, blir en bra kväll ändå!
Godnatt alla fulla valborgsfirare ;)

Lycklig över att jag är så awesome!

Här kommer ännu ett inlägg där jag skryter om hur awesome jag är, men jag är bara tvungen.
Har i si så där 1½ vecka försökt hitta en lösning på en gästbok som använder sig av Flash, ASP, AS3 och XML, det har gått så där bra va. Men nu j*vlar! Nu har jag lyckats!!! :D Det blev inte riktigt den lösningen jag hade tänkt mig men den duger för mig för tillfället även om det bör göras några finjusteringar innan den är klar.
Men jag är hur som helst väldigt stolt över mig själv för att jag har lyckats få ordning på den, så var glada för min skull, nu kanske jag kan klara av detta moment i tid också!


Så här ser den ut för tillfället, fin va? :P

Nu ska jag fixa lite käk och sen ska jag jobba vidare, jag har ett galleri som ska fixas innan denna dag är slut!Malena är numera lycklig denna dag! :D

Gasque-Time!

Plugget får vara över för denna dagen, nu blir det till att göra i ordning sig och börja tagga för feeeest ikväll.
För nu är det snart gasque!

See ya!

Ingen vet hur kvällen slutar!


Förra årets IDE-gasque...


... + ......en Sofy (kanske inte fullt lika mycket sol dock)

= ???

som sagt, ingen vet hur kvällen slutar!

Tröttheten är ett faktum

Gokväll kära läsare! Jag är trött som en gnu, men jag är glad ändå!

Idag har det blivit en massa plugg, lite föreläsning och sedan badande. Tog oss iväg till Sannarp och simmade lite, lekte i vattenrutchkanan och badade i bubbelpoolen, precis vad jag behövde! Nu ska det bli lite mer plugg, om nu inte Sofy somnar i soffan vilket jag tror att hon redan har gjort ;) Hon kan väl få sova en liten stund innan jag börjar kasta saker på henne, orkar ju inte gå upp och peta på henne så därför tänkte jag kasta en kudde eller två och se om hon vaknar.

Imorgon blir det en lång dag, mycket som ska hinnas med innan gasquen. Jag är rätt pepp på gasque faktiskt, hoppas på en bra sådan för nu har det varit alldeles för många halvdåliga gasquer tycker jag. Så nu tycker jag att vi snabbspolar tiden fram till gasquen och låter allt innan dess gå dubbelt så fort, det vore bra det.

Förresten så kan jag ju tacka Lotti för att hon ger mig alla biverkningar på hennes lilla behandling, eller ja jag är inte jätteglad för sympatitorrheten som jag får, knakande leder och allt det där negativa. Men hyn är i alla fall bra mycket bättre nu efter några månader så det tackar jag för Lotti ;) Självklart är det din behandling som gör det, vad skulle det annars vara, finns inget annat alternativ! :P

Dags att plugga igen då *gäsp*

I got a visitor

Tisdag idag då och Sofy är i Halmstad! :)
Gårdagen spenderade vi med lite artikelläsning, jättekul not, men vi tog oss i alla fall tid för en promenad så vi slapp plugget en stund :) Idag, nu snart, blir det att gå till skolan och fortsätta läsa artiklar och skriva en massa massa på uppsatsen. Låter det inte väldigt kul att sitta och plugga när man väl har besök? Jo visst gör det...

Återkommer med något mer spännande sen, hoppas jag. Annars försvinner väl alla mina läsare haha

Finn ett fel! ;P

foto02501 (MMS)

Finn ett fel! ;P


Andningssvårigheter och en massa plugg

Förbannade pollen! I alla fall så tror jag att det är pollen som gör att jag inte kan andas ordentligt, vet inte vad det annars skulle vara så nu konstaterar vi att det är pollen! Tacka vet jag i alla fall bricanyl som gör att jag kan andas någorlunda i alla fall! Hur som helst, innan jag fick andningsproblem idag så var jag i alla fall på gymmet med bönorna, och som jag förutspådde så hatade jag mig själv i morse när jag vaknade av väckarklockan. Bara att kräla upp och åka iväg, döna lite halvt på gymmet i alla fall, en timme på crosstrainern är godkänt även om energin inte var helt på topp. :P

Efter träningen blev det till att lägga sig och plugga, skulle läsa artiklar men jag somnade som vanligt. Försökte en gång till men jag höll på att somna igen så jag gick över till Flash istället och sitter och kodar, har fått lite att funka som jag vill i alla fall så det är ju framsteg!

Nu håller jag på och tvättar också, multitasking på G här ^^ Efter tre ska jag bege mig mot stationen och möta upp Sofy för att dra hem å plugga lite mer, jättekul verkligen. Jag vill ha Juni så jag slipper detta, give me!

Nej plugga vidare nu då tills det är dags att hämta tvätten, nu kan jag i alla fall andas *aahh*!
Have a nice day!

Det var den helgen det

Ja då var helgen slut, dags att sova och bereda sig för att inte ha någon fritid i några veckor, men jag har i alla fall haft en nice helg trots en del pluggande! Gårdagens pluggande slutade i endast vindrickande, men det var ingen bra idé för jag var alldeles för trött så det slutade med att jag gick hem tidigare än resten av baletten men det var nog lika bra det.

Imorgon kommer Sofy hit, innan dess ska jag hinna till gymmet, tvätta och plugga. Och när hon är här ska vi överraskande nog plugga ännu mer, men då blir det uppsats! Jag kommer hata mig själv imorgon bitti när jag ska försöka ta mig upp för att dra till gymmet, men usch vad skönt det kommer vara efteråt så det är helt klart värt det (säger jag nu ja). Tur man har bönorna med sig så man inte får för sig att stanna kvar under täcket :P

Nu blir det sängen, inte blivit jättemycket sova i helgen men det blir väl så när vissa, nämner inga namn, ser till att jag inte får sova när jag har planerat att sova ^^

Vad har ni spenderat helgen med? :)

Tårta!

foto0249 (MMS)

Tårta! Födelsedagsbarnet bjuder på tårta! Gott värre :D


Plugg och Alkohol

Jaha då var det lördagkväll och vad har jag gjort för något vettigt? Egentligen väldigt mycket men ändå ingenting. Denna dagen har jag inte lyckats med mycket även om jag har försökt och jag hatar det. Jag är så trött på detta så det finns inte, jag lyckas ju inte göra någonting rätt :(

Idag blev det till att åka men Jonatan till eurostop och inhandla lite, med betoning på lite, på bolaget. Sedan har jag suttit här och bråkat med flash och druckit cider. Okej det var ju inte jättelogiskt att jag sa att jag köpte vin och sen dricker jag cider men jag har helt enkelt bara inte kommit till vinet än. För tillfället känner jag bara för att ge upp och supa mig full och bara glömma allt men det kan tänkas vara ganska dumt med tanke på hur mycket jag har att göra. Men å andra sidan, hur ofta gör jag det jag borde göra?

Tralala.. Sofie vill ut, ska jag ut?
Återstår att se! (Vi vet ju alla hur detta kommer att sluta)

*Gaaah*

Jag höll just på att få en hjärtinfarkt! Skulle koppla in min externa hårddisk till datorn och fick upp felmeddelandet "Denna disk behöver formateras innan den kan användas" vilket gjorde mig fruktansvärt rädd för jag har ju i stort sett ALLT på den. Jag har en del bilder på skivor också men det var ett tag sen jag gjorde säkerhetskopior, kanske är dags att ta tag i det?
Hur som helst, innan jag fick en hjärtinfarkt drog jag ur alla kablar ur den och höll tummen på att det skulle fungera och att miraklen vad på min sida. Tur som jag hade så funkade min taktik hur bra som helst och nu kommer jag åt allt igen :) Funderar på att lägga in allt på denna dator också så jag har allt här också, har ju en del minne på denna iaf. Det ska jag nog göra, alla bilder i alla fall.

*phu* jag blev allt bra nervös där ett tag
paus i kodning, fixa säkerhetskopior blev helt plötsligt prioriterat.

Clean!

Nu är det rent och fint i lägenheten, tog sin lilla stund men nu duger det i alla fall. Jag är nöjd med den delen av dagen i alla fall, nu är det bara den där koden som ska fixas så blir dagen perfekt ^^ Än så länge är jag långt ifrån en lösning men vem vet, det kanske kommer ett mirakel idag istället, eftersom det nu inte kom nåt igår :P

På måndag ska man tydligen visa cleavage enligt facebook, boobquake! Får se om man kommer ihåg det ;)
Jag tycker att det kan bli sommar snart förövrigt, så jag får lite sol och värme plus att jag slipper denna kurs för den tar död på mig! Gilla läget Malena, kämpa på de sista veckorna nu, sova kan du göra sen!

Tillbaka till den där förbannade koden nu då!

Awesomeness

Gymmet kl 7 i morse - Awesome. Inte lika awesome att det regnade så jag kände att jag ville ta bilen men jag köttade på gymmet så det gör ingenting att jag var bekväm av mig och tog bilen dit. Grymma är vi Sofie!! Dagens träning är avklarad, åter till all den där dumma koden nu då!

Det är nog ungefär vad min dag kommer att handla om, kod hit och kod dit i olika former. Ska hinna med och städa också men det får vänta en stund, tänkte utnyttja endorfinerna från träningen till att komma på en awesome kod så att jag blir klar med den där j*vla gästboken och helst några saker till.

Jag är illa tvungen att städa idag av olika anledningar, en anledning är att jag troligtvis inte hittar på dosan till min internetbank om jag inte gör det, och då kan jag ju inte betala mina otroligt roliga räkningar vilket är ett måste innan jag gör slut på alla pengarna på något awesome roligt ;)

Nej nu ska jag gräva ner mig i kodträsket! Later!

Koda mig hit och Koda mig dit - AS3, ASP och XML tar livet av mig!

AS3 ska kopplas ihop med ASP och XML för att bli en gästbok som kan visa senaste inlägget. Gaaaah!! Denna uppgift gör mig galen!!! Ja det här med programmering är kul så länge det fungerar som man vill, och en lite stunds problemsökande, men 6 timmars problemsökande är INTE okej!

Denna dagen är snart över och jag har egentligen inte gjort mycket mer än att sitta vid datorn och stirra på kod. En kod som jag inte blir klok på, eller jo den kod jag har är jag klok på men jag behöver mer för att få det att funka! Inte kan man fråga någon heller för vår "lärare" har inte lösningen på uppgiften själv än :S Hatar att högskolan här har så ikompetenta lärare som inte kan hjälpa en med uppgifter! Speciellt när man nu är så inkompetent själv å inte fattar någonting om någonting!
Det jag är nöjd över med dagens uppgift är att jag i alla fall lyckades lösa mer än vad hon hade lyckats med, det är alltid något. Men då är frågan hur jag tar mig vidare från detta? Jag får ju ingen hjälp! Jag får väl stirra på lite mer kod i några timmar så kanske det löser sig, man kan alltid hoppas.

Ja taktiken med att stirra på koden och hoppas att den ska ändra sig själv till den rätta har ju inte funkat hittills men vem vem, plötsligt händer det! Mirakel, finns det? I sure hope so!

Nu: Mer kod
Senare: Lägga mig med mina fyrkantiga ögon och sova sött

Soligt och fint

Solen skiner och det är klarblå himmel, nu är det dags att gå till skolan och isolera sig. Vad hände med det där regnet som skulle vara hela veckan fram till och med fredag?? Gillar inte att behöva stänga in mig framför en dator i skolan när det är så här fint väder utanför fönstret.

Men det är bara att gilla läget Malena, iväg med dig nu!
Later!

Hejdå fritid!

Jaha då ska vi se här, vad börjar vi med tro.
Kan börja med att säga att jag inte redovisade idag, jag får redovisa nästa moment istället så håll tummen då också.

Vidare kan jag tillägga att nästa moment kommer vara fruktansvärt jobbigt att hinna klart med tills den 5:e maj samtidigt som jag har ännu ett projekt i den kursen och C-uppsats att fixa. Så det här med fritid kan jag ju glömma de närmaste tre veckorna. Eller ja, jag tänket börja min hårda verklighet efter helgen för jag förtjänar en paus tycker jag :P

På måndag kommer Sofy hit är det tänkt, då blir det tre dagaras intesivt pluggande med uppsatsen för att avsluta onsdagen på IDE-gasque. Ja eftersom hon skriver uppsatsen med mig har jag bestämt att hon tillhör min sektion här på skolan och därför får gå på gasquen, ifall att nu någon tänkte ifrågasätta detta :P

Jag har annars spenderat eftermiddagen med att vänta på att min gamla dator ska bli klar med överflyttandet av vissa grejer till min externa hårddisk. Dessa grejer ska jag sen få in i denna dator var det tänkt men det verkar ju ta en halv evighet så därför blir det ingenting istället. Har plockat lite i lägenheten iaf och tänkte väl fortsätta med det senare, när jag har varit hos Lotti och tränat lite med Zumba :D

Så nu bär det iväg till Lotti! Blev ett fruktansvärt tråkigt inlägg men jag har inte energi till annat just nu. Ska fundera ut någonting spännande å skriva om sen. Kanske om min och emmas plan att åka till island och leta efter drake i vulkanen?!

Förresten så var cyklarna på arenan, som jag har skrivit om förr, röda igår.. dessvärre har jag inte sett dem lila än, men det kommer säkert det med ;)

Upp och iväg!

Besviken

Jag är besviken på mig själv. Eller nej, men jag är besviken på att min kropp inte har gett mig träningsvärk än, jag kom ju upp ur sängen och det var ju inte alls målet med det hela. Men av erfarenheter så har jag ju kanske lärt mig att träningsvärken gillar att smyga sig fram långsamt så den kan komma senare under dagen om jag har tur. Jag vill ju känna att jag var så duktig som jag inbillade mig själv att jag var igår så kom nu lilla träningsvärk.
Annars vet jag inte, då blir jag besviken på att min kropp orkar mer än vad jag själv gör, så då blir det ännu hårdare träning nästa gång även om jag inte anser att jag orkar mer just då, man orkar mer än man tror!

Men jag hoppas på att jag inte behöver bli besviken, träningsvärken kommer nog! :P
Nu ska jag ladda för redovisning av min vackra analys, har verkligen ingenting vettigt att säga men det ska nog gå bra ändå hoppas jag. Wish me luck!

En bra dag, helt klart!

Satans vilket gött träningspass jag hade idag, köttade som bara den! En timme på crosstrainern och sedan en massa muskler, vilket betyder att jag kommer få lov att rulla upp ur sängen imorgon bitti men det var lite målet med detta träningspass så det gör ingenting. Gött var det i alla fall!

Jag är rätt nöjd med denna dag ändå. Förutom träningspasset så fixade jag ju klart uppgiften innan lunch vilket var mitt mål, gött! Drog till stan med Lotti och Angelica efter föreläsningen, handlade en väldig massa kläder. Trevlig terapi det där med shopping ^^ Däremot vill jag inte kolla på kontot just nu, jag väljer att vänta tills på fredag när pengarna har kommit in hehe! Jag är stolt över Angelica som har gått emot sina egna regler och köpt kläder med mönster på! Duktig flicka :D

Nu ska det bli lite chill så här på tisdagskvällen för jag orkar inte plugga något mer idag faktiskt!
PössPS. De spelade Thunderstruck på gymmet idag, nice att kötta till och tänka på nollningen!

Katastrofer och fotografering

Jag vill till Island och fotografera vulkanutbrottet! Har jag tänkt ända sedan jag hörde talas om utbrottet men jag har inte riktigt lyckats ta mig dit för det går ju inga flyg ;) Blev påmind om detta när jag läste Emmas blogg om detta lilla fenomen. Naturkatastrofer i allmänhet vill jag fota, det är coolt att se naturens krafter och det vill jag ha på bild! Kan man bli naturkatastroffotograf som yrke tro? Kan man säkert men frågan är hur man ska kunna förutspå var man ska befinna sig och när man ska befinna sig där?

Man kanske skulle ta sig en gummijolle och ro över till Island med kameran i högsta hugg och en gasmask över ansiktet? Det hade varit en rolig syn om inte annat.. men jag hade nog inte kommit bort från norska kusten ens en gång innan jag hade tröttnat på att ro, och ja jag menar norska kusten för det är där jag hade tänkt börja ro. Dumma aska att förstöra mina planer, hade ju kunnat flyga dit annars :P

Aja drömma kan man alltid göra, sväva bort på mina rosa moln som vanligt. Men i de drömmarna hade jag nog hellre hamnat i typ america någonstans där det finns enorma tromber, det är häftiga grejer det!
Men jag får väl nöja mig med det övergivna vi har i Sverige, det är fascinerande det med även om det kanske inte direkt är någon naturkatastrof, men det är naturen som gör förfallet så liite kanske. Okej nu blev det virrigt..

Nu blir det föreläsning!
By the way så blev jag klar med uppgiften! Awesome!

Dagen började bra?

Denna dagen började bra, tror jag i alla fall. Jag har fått en väldig massa plugg gjort, håller för tillfället på att skriva på min analys som ska vara klar imorgon. Har si så där 1½ sida kvar att skriva så det känns som att jag kan fixa detta innan lunch vilket gör mig nöjd för då får jag eftermiddagen "ledig" från denna kurs i alla fall.
Ska roa mig med att dra till gymmet i eftermiddag någongång tänkte jag, eftersom jag nu blev bortglömd när de andra drog dit i morse :O (ja jag har hakat upp mig på det). Men jag ska allt ta mig dit i eftermiddag och kötta som bara den för mig själv! Blir jag klar med denna analys innan lunch och föreläsningen så kan jag faktiskt ta mig tid att kötta lite extra på gymmet!

I'm Awesome!

Tröttare än tröttast!

Jag är tröttare än det mesta just nu, tröttare än kyckligen på youtube, tröttare än en gnu och tröttare än Skalman när hans MatochSovKlocka ringer! Zoombie!

Äntligen hemma i min lägenhet i alla fall, klockan är 19.14. Det har varit en låååång dag idag ska ni veta. Först upp innan halv fem i morse för att äta frukost å greja, vid 05.00 gick jag ut och började skrapa bort is från rutorna på bilen (tacka vet jag våren i halmstad) för att sedan åka och hämta upp Sofy och lilla Elliot. När jag kom till Halmstad hann jag mer eller mindre bara lämna in grejerna i lägenheten innan jag skulle dra till skolan för seminarium (som förövrigt var meningslöst men obligatoriskt). Efter seminariet har jag suttit och jobbat med analysuppgiften som ska redovisas på onsdag, men nu har jag gett upp för stunden, det är dags att slappna av och ta en powernap innan jag ska sätta igång igen.

Jag är helt klart värd en powernap nu! Det var en jobbig bilresa, sista biten var värst, då var det inte lätt hålla sig vaken ska ni veta :S Hade jag haft mer tid så hade jag stannat och sovit en stund men den tiden fanns inte så jag skruvade upp kylan på max och volymen på radion på max och försökte sjunga för att hålla mig vaken, och det fungerade ju tydligen för här är jag. Men som sagt, sova är välbehövligt just nu och jag är värd det.

Blir dessvärre inge gym idag men det får jag väl överleva, tar det imorgon och då ska det vara rejält!
Nu ska Malena sova gott en stund, stör ej! :P

Puss!

Bra dag tillslut

Denna dag har varit ganska bra ändå, trots allt plugg.
Började som sagt dagen med F1, tillsammans med lite plugg men det var inte viktigt. Det gjorde min abstinens för kartingen ännu värre men det var ett riktigt nice race idag så jag är nöjd, även om jag inte fick köra själv ^^ Dessvärre vann inte min lilla favorit, next time!

Efter det blev det mer plugg, och med mer menar jag mycket mer! Har fått ovanligt mycket gjort, eller ja, mycket läst i alla fall. Sedan att jag inte har fått ner så mycket på papper är en helt annan femma men det kommer det med! Avslutade (eller ja dagen är ju inte slut än) dagen med lite bio med min kära mor, trevligt trevligt, var ju skönt med lite paus i pluggandet så att säga. Nu ska jag chilla lite i väntan på maten, fågelungen är i farten igen jag bara sitter här å skriker och väntar på att mamma ska fixa mat åt mig. Men jag gillar det, paus i allt som har med matlagning att göra plus disk då som jag nämnde tidigare, dessvärre får jag ju tugga min mat själv tillskillnad från fåglarna men det ska jag nog kanske vara glad för.

Än är inte dagen slut, mer plugg ska det bli. Jippiiee! Daah, orkar inte mer snart! Måste gå upp jääättetidigt imorgon också för att jag ska hinna ner till det där förbannade seminariet som vi har imorgon. Si så där halv sex drar vi söderut, det borde inte var lagligt det borde för den delen inte ens vara möjligt men det är det.

Imorgon ska det även bli träning, nice! Saknar träningen och mina träningsbönor så det är dags nu!
Det var någonting jag funderade på som jag tänkte att jag skulle blogga om men det har jag glömt.

Förövrigt var det totalt slut på bromsklossarna på bilen, tur att jag har lyckats stanna ändå när jag har åkt både hit och dit där nere i söder ^^ De är nu bytta så ni behöver inte oroa er längre ;)

Nu: MAT! :D

Godmorgon

Godmorgon kära läsare, sovit gott?

Jag är uppe med tuppen av två anledningar:
 1. Jag ska få en väldig massa plugg gjort idag
 2. Jag tänkte att jag skulle se F1 nu när jag har chansen
Det här med att plugga en hel helg, inklusive lördagskvällen, är inte min grej faktiskt men uppenbarligen så funkar det att göra så med. Men jag vill absolut inte, jag vill hellre göra någonting roligt, konstigt va? :P

Nu är det nog hög tid att käka lite frukost för magen kurrar! Så frukost ska det bli nu och sedan ska jag stoppa in disken i diskmaskinen vilket är helt underbart. Bara detta att slippa diska när man är här hemma är ju helt fantastiskt för jag hatar att diska, det tar ju liksom aldrig slut även om det tar slut, det kommer alltid mer en stund senare vilket går mig på nerverna. Det första jag ska skaffa när jag får en större lägenhet är en diskmaskin helt klart, sedan har vi tvättmaskin som prioritering för det hade också varit fruktansvärt skönt att ha en egen för jag är ju värdelös på att komma ihåg tvättider och allt vad det är. Oj vad jag blev att längta tills jag får en större lägenhet nu, även om jag kommer sakna min lilla studentlägenhet för det finns många minnen därifrån hehe

Nej frukost var det ja, magen klagar på mig ^^
Pöss

Pausmusik och nya datorn

Jag kan konstatera så mycket som att word funkar finfint på datorn, jag har skrivit en massa intervjuer där nu men det är också det enda. Eller nej jag har testat internet också, och som ni ser så funkar ju det fint det med. Till och med YouTube fungerar vilket det ju inte gjorde på den gamla datorn, jippiee nu kan jag också vara YouTube-Hora och kolla på allt som finns där ^^

Nu bär det snart av mot la stada och biblioteket för att skriva på uppsatsen, lika kul att skriva om som alltid, troligtvis läsa också. Men det är ju det enda jag gör denna helg så vad ska jag annars skriva om här?

Vi kan skriva om pausmusik i och för sig, går det att sätta den på ljudlös tro?
Jag ringde och tipsade polisen i östergötland om ett rådjur som var på fel sida av viltstängslet när vi åkte hem i torsdags, där hade jag då ingen pausmusik. Det var bara tyst i en kvart eller något medans personen innan skulle koppla mig dit. Jag började ju fundera på om något hade gått fel och att samtalet hade avbrutits men inte då, efter ett tag fick jag prata med någon. Men då hade det ju tagit 20 minuter, då kunde ju någon redan ha kört över det med tanke på att det var vid E4an! Dumma polisen att ta så lång tid på sig! Nu hade de ju visserligen redan fått in tipset (surprise eftet 20 minuter?) så det spelade ju ingen roll för min del, men jag försökte i alla fall göra en god gärning! Pausmusik är en bra uppfinning, man förstår att samtalet fortfarande är igång, men samtidigt hatar jag det! Det är mest jobbigt att lyssna på denna, oftast monotona, ljudslinga om och om igen. Någon som håller med mig? Såå, dagens fråga: Går det att pausa pausmusik?

Have a nice day without me.

Jag skulle vilja vara anonym

Nu har jag då äntligen fått hämta min nya dator och funkar prima än så länge. I alla fall word där jag håller på att skriva rent lite intervjuer för tillfället, jippiiie vad det är roligt, verkligen! Vi får se hur jag känner för datorn när jag väl har installerat lite "tyngre" program som kräver lite processor osv. Word är ju inte världens mest krävande program, det klarade ju till och med min gamla dator av utan problem ^^ Det ska bara finnas tid till att fika allting, vilket det absolut inte gör inom den närmaste framtiden men kaaanske på onsdag kväll om jag har tur hehe

Imorgon ska det bli med plugg med uppsats, lite fler intervjuer och massa skrivande som inte hans med idag. Jag hoppas vi får lite struktur på det hela så att vi kommer någon vart, fram tills nu har det mest känts som att vi står still på en fläck och trampar, eller åtminstone går samma väg om och om igen i en j*vla cirkel. Men nu har vi i alla fall satt igång med den empiriska studien vilket känns riktigt skönt.

Nog snackat om plugg, det är så tråkigt så.
Köra kart på söndag? Maybe! I wish! Vill verkligen köra just nu, men för vem var det en överraskning?

Jag ska nog återgå till det där som vi inte ska prata om något mer idag, lika bra det så jag får klart det ikväll.
Återkommer imorgon.

Dagens post-it:
Hej jag heter Malena och jag vill vara anonym!

Sitter på engel och fikar efter en lång da...

foto0239 (MMS)

Sitter på engel och fikar efter en lång dag med massa intervjuer för uppsatsen. Huvudet är helt slut men något har vi väl förhoppningsvis kommit fram till ;P Efter fikat och en intervju med emma så ska jag åka till elgiganten och hämta hem datorn :D sen blir det mer plugg ;)


Vem vill lämna en doft av vår?

Jag vill då inte lämna våren, men det gjorde jag tydligen ändå.

Nice att vakna innan klockan ringer i alla fall, trots att den egentligen skulle ringa halv sju. Men denna pigghet kommer väl att gå över snart är jag rädd för så jag får försöka hålla mig igång så jag inte somnar.

C-uppsatsarbetet idag ska innefatta att formulera om en massa i inledningen, genomföra intervjuer plus att vi ska skriva en massa hoppas jag. Intressant va? ^^ Skriver mest ner det för min egen del tror jag, men nu fick ni läsare veta om det också oavsett om ni ville det eller inte.

Snö är det utanför fönstret också! Vad var det jag sa Emma, ni har snö här uppe ;)
Jag gillar det inte alls, vill tillbaka ner till våren och värmen! Men enligt tidningen ska det i alla fall bli soligt och fint idag så då kanske snön försvinner och jag blir lycklig? Drömma kan man alltid göra!

Nu är det hög tid att göra någonting åt sig själv, lite smink kanske?!
Later!

Hemma men ändå inte hemma

Då var man hemma efter en lång bilresa upp till Ludvika. Men är detta hemma egentligen? Det är ju hemma, det är här jag har levt hela mitt liv fram till den 16e augusti 2007 då jag flyttade ner till Halmstad för att plugga. Jag ser Halmstad som mitt hem men detta är ju även det mitt hem, jobbigt det där. Jag är i alla fall hemma i Ludvika för tillfället efter att ha lämnat mitt hem i Halmstad tidigare idag ^^

Nu är det tänkt att jag ska lägga mig och läsa en fruktansvärt lång artikel för att sedan sova, gå upp tidigt imorgon bitti och åka in till stan för att träffa Sofy och plugga C-uppsats. Hoppas på att allt flyter på bra så att vi får en massa gjort imorgon, det behöver vi. Ska även hämta hem min nya dator från elgiganten och förhoppningsvis ska jag även ha tid att träffa dig Emma :P

See ya tomorrow!
Dröm sött kära läsare ^^

I like it rough yes. Sitter i bilen här ...

I like it rough yes. Sitter i bilen här i Värnamo och sittdansar till Lady Gaga, passar mig perfekt just nu för jag vill inte plugga alls. Mycket konstiga människor som går förbi och kollar på mig som om jag vore dum i huvudet. Kolla på dig själv å se hur du själv ser ut säger jag bara. Haha!


On my way home

Då var det torsdag, dags att åka hem till snön. Om si så där drygt en timme ska jag bära ner allt till bilen för att sedan åka mot Värnamo och hämta upp Sofy och lilla Elliot för att sedan åka hem till Ludvika för att plugga resten av helgen typ. Jäätteroligt, verkligen.

Ska för den delen slänga mig i soffan och plugga lite nu innan det är dags att åka, så kul ska jag ha det!
Har ni det roligare än mig?

Pöss

Mycket nu...

Jag förstår ärligt talat inte hur jag ska hinna med allting som ska göras innan sommaren.
Bara denna helgen har jag en drös med ariklar att gå igenom till c-uppsatsen, plus några artiklar att läsa till ett seminarie som vi har på måndag istället för imorgon som det egentligen var tänkt (troligtvis för att de hade glömt att de skulle ge oss artiklar). Sedan har jag även en individuell uppgift på 6 A4 sidor att skriva till på onsdag och en del uppgifter att göra till ett grupparbete. Helst ska vi även hinna genomföra intervjuer till c-uppsatsen och skriva en massa på den. Låter som att jag kommer få en rolig helg?

Har bara lust att lägga ner allt, men det går inte! Kämpa på nu Malena!
Det där med att halvdö när jag kom hem har jag då inte tid med, dags att läsa lite artiklar.
Hoppas att ni har det roligare än vad jag har i alla fall

Dagens post-it:
Jag kommer inte ha någon fritid den närmaste månaden!

Morning

Godmorgon kära läsare, solig dag idag med :)
Sovit gott har jag gjort, men jag vaknade alldeles för tidigt, visserligen en timme senare än igår så man kan ju säga att jag tog mig lite sovmorgon i alla fall. Om drygt en timme ska jag traska iväg till skolan för ett seminarie. Sex sjug timmar senare får jag gå hem igen och halvdö innan jag ska iväg till gymmet och döna. Det är så min dag ser ut, längtar tills den är över!

På Fredan får jag min nya dator, längtar som bara den ^^ Jag har även mina förhoppningar om att jag ska få köra min älskade kart lite i helgen, håll en tumme för mig. Behöver verkligen köra lite, inte bara för abstinensbesvären utan också för att det snart är tävling och det känns som en bra idé att köra lite innan dess. Så snälla små läsare, håll en tumme för att det blir som jag vill!

Nu ska jag lägga mig och halvsova i en timme innan jag ska iväg.
Have a nice day!

Perfect day

Jag har faktiskt fått en hel del gjort idag, känner mig riktigt duktig!
Avslutade även dagen med mat och trevligt sällskap av bönorna. Awesome idea faktiskt! Kött, kroketter, vitlöksbröd och tzatsiki *mums*! Bra jobbat Lotti, och tack Rasmus som gav Lotti idén ^^

Nu blir det ännu mer läsa *gäsp*

Happy!

Nu har de sopat gatorna även i Halmstad, I like it! Nu är det vår på riktigt och det gör mig lycklig :)
20 grader varmt ute och strålande sol, vad f*n gör jag inomhus?! Ut med dig Malena! Och ni andra också, tjänar ingenting till att sitta inne å kolla på det fina vädret.

Det var det, nu ska jag återgå till läsningen!

Awesomeness

Jag vill börja med att säga att det borde vara olagligt att gå upp så tidigt som jag gjorde idag. Varför jag vaknade en timme innan klockan ringde och inte kunde somna är ett mysterium för mig, med tanke på att klockan var ca 05.30. Men ganska stolt över mig och Lotti som ändå gick upp tidigt för att dra till gymmet, awesome! Det enda jobbiga var att instruktörerna inte hade kommit dit än och slagit på tvn eller musiken så det var lite småjobbigt, but we did it! :D

Nu ska jag vara ännu mer awesome och tvätta en massa för att sedan läsa plugga lite så här innan lunch, perfect day om jag lyckas med allt som jag har tänkt mig.

Jag kommer nog gå runt och vara hög på endorfiner mest hela dagen och det som gör dagen ännu bättre är att solen skiner och att det kommer bli en vaaarm och skön dag. Ut och sätta sig i brassestolen och läsa uppsats senare tror jag bestämt, någon som vill göra mig sällskap?

En sammanfattning och en förvirrande cykeltur i cykelhuset

Okej, en kort sammanfattning av dagen efter tidigare beskriven getingupplevelse:
 • Gick till skolan vid 12 för att få någonting gjort, gick så där.
 • Studenthälsan.
 • Handla, alldeles för mycket kom jag på efteråt eftersom jag åker hemåt på torsdag.
 • Träning, 60 min crosstrainer och sen var det tänkt att jag skulle döna på med vikter, gick så där då typ allt var upptaget och vi gav upp.
 • Hem, duscha, käka.
 • Cykeltur till Bolmens, men först en cykeltur i cykelhuset av någon anledning, förvirrade mig.
 • Top Model med Lotti och Sofie
 • Cykeltur hem
Och nu är jag här, mer spännande än så blev det inte idag faktiskt. Det som var mest intressant var nog cykelturen i cykelhuset. Min tur att vara förvirrad idag Angelica, men jag hittade i alla fall inte mig själv i duschen utan att veta vad jag gjorde där ;) Istället valde den förvirrade Malena att gå in i cykelhuset (så mycket var ju rätt i alla fall) låste upp cykeln och satte mig på och trampade för att sekunderna senare inse att jag ju faktiskt var inne i cykelhuset, att dörren var stängd och att jag inte är någon superhjälte som kan cykla igenom dörrar. Skrattade lite smått åt mig själv och hoppade av cykeln och öppnade fint dörren och pustade ut för att ingen såg vad jag just hade gjort. Ibland (läs: rätt ofta) är jag en förvirrad människa, men så länge jag har kul åt mig själv så gör det mig ingenting, ett gott skratt förlänger livet sägs det ju.

Nu blir det till att sova, upp tiiiidigt imorgon för att träna.
Jag ska rulla upp ur sängen strax innan halv sju har jag tänkt mig, slänga i mig en macka eller liknande för att sedan ge mig av för att befinna mig på Bolmens vid sju. Wish me luck!

Getingar och FjärilarFrån gårdagens inlägg om fåglar går vi över till andra flygande ting, dvs getingar och fjärilar. Jag står väldigt frågande till hur f*n en enorm geting tog sig in i min lägenhet i morse när alla fönster var stängda!!? Det började surra helt plötsligt och jag ser en geting som flyger runt i lägenheten. Tänkte först bara ignorera den men det gick inte så jag fångade in i ett glas och kastade ut den så jag fick lite lugn och ro. Fick nog däremot lite för mycket lugn och ro för jag somnade vilket inte alls var planen för morgonen.

Så nu vill jag gärna veta var den där getingen kom ifrån, för det kan ju betyda att det kommer in fler. Inte för att jag är direkt rädd för dem men det är ju inte så jättetrevligt att ha massa getingar inne i lägenheten, de kan bli lite för närgångna och då blir jag lite obekväm :P Förra året hade jag en massa fjärilar inne i lägenheten som jag inte heller förstod hur de kom in. Att det var massa fjärilar kanske var att ta i men jag släppte nog ut tre stycken iaf. Fjärilarna var lite trevligare sällskap än getingen dock, även om fjärilarna fick fåglarna att picka med näbben på fönstret. Det var så jag märkte den första fjärilen som hade gömt sig bakom persiennen, det började helt plötsligt låta på fönstret som om någon knackade på det.

Frågan jag nu ställer mig är om de kom in samma väg? I så fall vill jag nog täppa till det där stället, var det nu är, skulle kunna gissa på någon ventil, för jag vill inte ha fler husdjur faktiskt.
Vad blir nästa besökare tro? En invation av nyckelpigor kanske? Eller ännu värre, myror? :S


Pilska fåglar och databaser

Som jag skrev tidigare idag skulle jag bli tvungen att ta en promenad till GT någon gång under dagen för att hämta hem min älskade cykel. Jag gick hemifrån någongång efter två, kom hem ungefär nu dvs strax innan kl 22.00. Med andra ord blev det lite mer äventyr än bara en promenad för att hämta cykeln som det var tänkt från början.

"Promenaden" såg ut ungefär så här:
 • Promenad till GT
 • Lämna ett litet bud till Sofie
 • Hälsa på Jonatan och sno lite vatten
 • Cykeltur till Bolmens
 • Chill i solen med Lotti
 • Chill, film och pizza med Lotti och Angelica
 • Promenad hem med Angelica och cykeln
Jag hade tur att det inte var minusgrader ute nu när jag skulle hem för jag hade ju ingen jacka med mig när jag nu bara hade tänkt hämta cykeln och det var 17 grader ute ^^

Nu till det som rubriken handlar om!
Vi börjar med de pilska fåglarna för att sedan göra en vacker övergång till databasen.

När man är så här övertrött som man kan vara dagen efter lite festande kan det mesta vara roligt. Jag och Lotti hade väldigt roligt åt ett par fåglar som hade lite trevligt tillsammans. Att sitta och kolla på två pilska fåglar och göra röster åt dem i sann Comviq-anda är fruktansvärt roligt! Vi kom fram till både det ena och det andra, bland annat att hanen var fruktansvärt sugen men att han försökte spela svårflörtad för att locka till sig honom. Det andra vi konstaterade var att det blev lite awkward stämning efter att de var klara med sina aktiviteter, de gick och småpickade lite i marken och försökte ignorera vad som hade hänt. Tillslut hade de glömt av det och var redo för nästa omgång. Ja vi kanske inte behöver gå inte djupare på denna diskussion, jag tror vi kan konstatera att vi i alla fall hade väldigt roligt åt dessa två fåglar och deras aktiviteter. Vi sammanfattar det hela med en bild:


Ni ser ju själva hur awkward stämning det kan bli. Honan (till vänster såklart) känner sig lite obekväm i situationen och vill helst därifrån. "Aa, fast nej. Nu har du kollat på fel film". Hanen däremot ser mest ut att fundera över vad som egentligen hände, allt gick så fort att han inte riktigt hängde med ;)

På tal om djuriska aktiviteter så ska vi nu komma in på del två av rubriken, databasen. Även här var det nog övertröttheten som påverkade resultatet av diskussionen. Tydligen ska jag programmera ihop ett program där jag lägger in de som jag har haft denna typ av aktivitet med. De ska betygsättas och grejer, om de är dominanta eller dynamiska (ja dynamisk!), för att man sedan ska kunna föra statistik och jämföra dem emellan. Väldigt intressant. Angelica och Lotti tyckte även att jag ska göra det som projekt i den kurs jag läser nu bara för att det skulle bli en väldigt intressant redovisning, av olika anledningar, bland annat vår lärares min och kommentarer på projektet hahaha! Det hade varit så oslagbart, men jag tror jag skippar det ändå faktiskt.

Nu blev detta ett lång inlägg, men ack så intressant ;) Bäst jag går och lägger mig innan jag skriver en hel roman.
Natti natti!

Skål och tack för mig


Det gäller att börja i tid ;) Är jag inte söt med mitt shotglas?

Trots träning vid.. ja vad kan jag vara på bilden.. inte många år iaf, så gick det lite väl vilt till igår tror jag. Men den bjuder jag på! Är glad att jag i alla fall fick skjuts hem, det tackar vi för. Men det resulterar ju i att jag måste ta mig en promenad till GT idag och hämta hem min cykel, så det får bli en promenad i solskenet sen.

Nu ska jag ligga här och lyssna på fåglarna utanför fönstret, dvs sova nån timme till tror jag ^^

Lådbilsdag

Det har blivit en heldag med Laudbil aka Laddergoat idag, och än är den inte slut! Började med chill i solen, med en dum vind som inte alls ville som vi ville. Omöjligt att hitta ställen med lä, som varade i mer än 5 minuter då, dumma vind. Efter någon timme där ute i solen, som förövrigt var väldigt varm och skön, kom det stora dumma moln och förstörde vår trevliga stund. Det blev till att gå in och kolla på film, Australia, nice film det där.

Nu är jag nyss hemkommen från gymmet, var självklart där med lådbilsbönan ^^
Dags för dusch och käk, sedan blir det lite vinpimpling, ni vet säkert med vem vid det här laget!

Ha det gött!

Dagens post-it:
Kom heeeeem! Vi saknar dig!

Sunshine

Pannkakor till frukost är gott så här på bakfyllan ;)
Nu ska det bli chill i solen med laudbil, myyys

Sunshine makes me happy!

Aa... fast ja

Godmorgon gott folk! Idag är en underbar dag, för idag är det lördag och det är sol ute! Jag ska däremot försöka plugga lite, låter det inte kul så säg! Kanske ska sätta mig utanför huset på en bänk å plugga istället för att sitta här inne?! Jaja solen hinner försvinna innan jag kommer ut, lika bra å stanna inne.


Gårdagskvällen blev riktigt trevlig, grillning nere vid strandparken, årets första grillning! Det blev även en del dricka och lite flum på stranden. Jätteroligt att driva med små fjortisar genom att ställa sig i en ring mot varandra, stå stilla i nån minut, fortsätta stå i ringen men vända sig med ryggen mot varandra och fortsätta stå tysta. Hade jag fått skratta då hade jag legat på marken och vridit mig av skratt, men nu skulle jag ju stå tyst och fint ^^
"Aah de försöka psyka oss" - Korthårig fjortis som låter rädd
"Äh de har ju inget liv, vi går" - Långhårig fjortis
"Nej jag stannar med dom" - Korthårig fjortis #2
Plus en massa annat som de sa som jag inte kommer ihåg just nu.
Kul kväll, som slutade alldeles för tidigt dock!

Förresten så har jag även beställt en ny dator, eller ja, min bror har beställt den åt mig snäll som han är! Så nästa helg när jag och Sofy åker hem och ska fixa med uppsatsen så kommer jag även få en ny dator :D Wiee *lycklig* Kommer ju bli som natt och dag, denna dator är ju 5-6 år gammal, tekniken har gått framåt rätt rejält sen dess. Wonderful!

Nu ska jag lägga mig och slappa en stund, blev lite trötter så jag kanske ska sova nån timme till. Återstår att se!

Pöss!


Förresten glömde jag berätta om min spännande upplevelse på gymmet igår, får ta det senare tror jag ^^

Aa... fast nej

Ja det här har ju varit en intressant dag, eller kanske inte.
Började med att kötta rejält på crosstrainern på gymmet, 650 kcal ^^
Efter det gick jag till skolan och försökte vara produktiv med plugg, gick väl sådär va
Hämtade även ut Sofies ovve, så nu kan hon också ha ovve på sig på grillningen ikväll :D
Nu kom jag nyss hem från en shoppingtur med jonatan och hampus, en väldigt intressant sådan som var ganska fokuserad på snea kukar (skrev?) och rumpor haha

Lånat ut över tusen spänn idag också, väldigt intessant, så för att jag ska komma ihåg det själv så skriver jag upp det här:
Sofie - 300 kr
Jonatan -200 kr (som jag visserligen fått tillbaka nu så du behöver inte bry dig om detta)
Hampus - 500 kr
John - 65 kr

Så där ja, nu ska jag fixa en sallad som jag ska äta till mitt grillade ikväll!
See ya!


Dagens post-it:
Aa.. fast nej. Nu har du kollat på fel film!

Brist på fantasi! [Detta fält måste fyllas i]

Uppe tidigt igen ja, vaknade en timme innan klockan skulle ringa så nu är jag rastlös! Ska iväg till gymmet om ett tag, romantisk date med Laudbil tihi ^^

Så min dag ser ut ungefär så här:
 • Gymmet
 • Plugg på D3, alternativt ute i solen
 • Systembesök
 • Årets första grillning! :D
Helt okej dag ändå, hoppas på att få en del gjort med plugget. Tror jag på den själv? Nej troligtvis inte, men försöka duger! Blir eventuellt att beställa en ny dator idag också, får se vad min kära bror får fram för något :)

Nu ska jag hoppa runt å dansa, väcka grannarna, i väntan på att få dra till gymmet och möta bönan!

Fail

Sitter i skolan och läser kurslitteratur, väldigt spännande, not! På en sida var det en bild på en hemsida och lite text som beskrev den, bland annat hur designen står ut och färgerna på hemsidan. Visst det kanske är jättetrevligt och stämmer säkert jättebra, problemet var ju att bilden de hade klistrat in var svartvit och visade inte alls dessa underbara färger som de skriver så fint om. Fail! Men det kanske bara var jag som tyckte det?

Fortsätt läsa Malena!

[Ruuubriik]

Då har man varit duktig idag också, först tvättat en massa och sen dönat lite gymmet. Så för att sammanfatta dagens träningspass kan vi säga så här:
 • Det är jobbigt att ha träningsvärk i magen när man ska träna armarna, bara så att ni vet!
 • Nipples ;) hahaha
 • Döna! Kötta!
Det var det, nu blir det dusch och käk för att sedan traska iväg till skolan och vara duktig, plus göra Jonatan glad! :P

Morgonstund har guld i mun


Soluppgång på väg till växjö i tisdags :)

Det var värst vad jag är uppe tidigt varje dag denna vecka, om det inte är för att åka till växjö och skriva c-uppsats så är det för att jag ska till skolan eller som idag för att tvätta. Nu är det bara de där morgonpromenaderna som jag ska komma igång med igen, om jag nu kan sluta hitta på massa saker så här tidigt på morgonen, känner ju inte för att gå upp 4-5 för att gå ut på en promenad.

Morgonstund har guld i mun, varför säger man så? Guld i mun.. nej jag hittar inget guld i min mun! Jag känner mig inte jättemunter heller (haha munter, fult ord), mer munter (^^,) när solen är framme och värmer min näsa, eller ja iaf är framme, jag är ju inomhus så det ger mig inte så mycket men jag blir glad i alla fall. Solen gör mig glad! :D Men det verkar som att jag får vänta tills imorgon med att se den igen, men den som väntar på något gott!(?)

Nu ska jag försöka hålla mig vaken en stund till innan jag ska ner och slänga in tvätten i torktumlaren istället för tvättmaskinen ^^ Inte det lättaste att hålla sig vaken när man var dum nog att lägga sig i sängen igen. Men jag orkar inte resa på mig heller, träningsvärken i magen gör att jag måste rulla ur sängen och hur jobbigt låter inte det?!! Nej jag får snällt ligga kvar här och halvsova tills tvätten är klar och jag helt enkelt måste rulla ur sängen.

Pöss!

Produktiva jag

Dagens ord är tydligen produktiv enligt Emma så jag får köra vidare på det spåret. Jag var ritkigt produktiv på gymmet, en timmes köttandes på crosstrainern. Har spenderat tre timmar på min kära vän crosstrainern denna vecka, det blir nog drygt 1000 kalorier förbrukade under de timmarna, me like! Det jag inte gillar är att tårna domnar bort när man står länge på den, inte den bästa känslan, men jag är ju iaf inte ensam med det problemet så får väl vara glad för det ^^

Plugget blev inte riktigt lika produktivt denna eftermiddag tyvärr, jag började läsa, läste iofs nästan ett kapitel men sen somnade jag som vanligt. Men ovanligt produktiv innan jag somnade kanske? Får se om det blir något mer plugg idag eller om det blir någonting annat, är ju så fint väder! :D

Nu ska jag iväg och vara en awesome böna och hämta min kära böna i Simlångsdalen efter jobbet!
*Vrooooom* ^^

Allmänt svammel

Då var uppsatsen inskickad, så långt som vi har kommit hittills iaf, skönt! Hade en produktiv dag med Sofy i Växjö igår, kändes skönt att sitta på samma ställe och arbeta för en gång skull. I morse gick jag mot skolan vid halv åtta och jag var faktiskt ovanligt produktiv, brukar inte vara så produktiv så tidigt på morgonen annars ^^

Så jag är ganska nöjd med dagen än så länge, nu ska det bli lite mer plugg, snart iaf! Träningsvärken gör sig påmind också, både i armarna och i magen, but I like it! Får se vad jag lyckas med för form av träning idag :P

Har egentligen inget vettigt att skriva just nu som ni kanske märker men jag skriver ändå. Rätt intressant att besökarantalet steg som bara den under gårdagen när jag inte ens skrev någonting (ber om ursäkt för det), vad beror det på tro?!

Söka kurser för hösten måste jag göra också, det är min lilla back-up plan ifall att jag inte hittar jobb eller vill ha ett jobb ;) haha! Ska jag nog roa mig med nu på en gång innan jag glömmer av det och det blir försent.

Pöss!

Uppe med tuppen

Klockan har inte ens slagit sex och jag är redo för att åka mot Växjö och skriva C-uppsats med Sofy. Är piggare än vad jag förtjänar tror jag men det är dumt att klaga. Har förhoppningar att vi kommer en bit på den där förbannade uppsatsen idag för det behöver vi verkligen, så trött på den.

Dessvärre hinner jag nog inte till kåren och rösta på dig idag Madde, men jag ska hålla tummen för dig i alla fall det lovar jag!

Nu ska jag ta mig ner till bilen och köra mot Vääääxjö, later!

Reklam återigen

Reklamen för Sony Internet Tv, håll utkik. Jag förstår mig inte på den, kanske förstår den bättre andra gången jag ser den? Några ungar som står med plastmick och "luftgitarr" (dvs en uppblåsbar gitarr i detta fall) och mimar till någon rocklåt, det är allt. Någon som har sett den som förstår den?

Ska nog undersöka detta vidare vid tillfälle men nu ska jag sova!
Växjö och C-uppsats imorgon..

Det gick inte riktigt som vi ville

Inga miljonvinster eller resor till sydafrika på bingolotterna, dåligt! MEN jag vann inte någon nitlott för nästa vecka i alla fall, jag vann däremot 100kr. Det är ju alltid något, det ska vi fira imorgon på något sätt. Angelica föreslog att jag skulle fira med att äta lunch, någon som har något annat förslag kanske?

Vad ska vi försöka vinna miljoner på nästa gång då tro? Lotto? Trav? Gå på gatan?
Förslag någon?

Vem vill bli miljonär?

Denna dag, denna påskdag till och med, har jag spenderat med Lotti i Helsingborg och Klippan, shopping och karting. Shoppade loss en del på Väla men jag höll mig från att köpa skor *stolt* så det blev inte så jättefarligt dyrt ;P I Klippan blev det karting, i regn och blåst. Kallt var det, därför gömde vi oss i bilen uppe på kullen, men där blev man trött och somnade en kort stund (iaf en kort stund för min del hehe). Abstinensbesvären gör sig påmind, fruktansvärt sugen var jag på att sätta mig i en kart och sladda runt i regnet. Men snart så, snart ska det bli åka av ^^ ska bara kötta ordentligt på gymmet i en månad nu!

Nu ska jag ge mig av mot Bolmens och bli miljonär! Ska nämligen spela Bingo Lotto med bönorna, storvinst är väntat. Eller ja jag kommer ju, om jag vinner, vinna en ny lott så jag måste spela nästa vecka också endast för att upptäcka att det är en nitlott. Och om man får ringa in och spela färgfemman kommer man väl få typ 1000 spänn på Järnia och sen inget mer för att man får samma dumma färg, det är typiskt min tur. Nej vad hände med positivismen egentligen? Klart jag kommer vinna en miljon (minst!)!

Dagens post-it:
Finns alltid här för dig! Vad du än vill och när du vill!

Klantiga mig

Hur lyckas man typ vricka foten när man ska ta av sig skorna? Den knakade till å gjorde jätteont, dock är det redan bättre så jag har mina förhoppningar på att det är över snart. Klantig känner jag mig då i alla fall ^^

Lite ändrade planer angående morgondagen, det blir Väla på förmiddagen och sedan Klippans kartbana och kolla kart (och lammkött då).

Nu bör jag sova, godnatt!

Det där gick ju bra

Det är då fan att det ska vara så svårt att få något plugg gjort! Jag la mig ner, jag får väl skylla mig själv för att jag la mig, för att läsa lite och tänkte därefter skriva lite. Kom kanske två sidor sedan somnade jag för att vakna en timme senare av ett sms från lådbil om att hon är på väg hem. Så nej jag fick inte mycket plugg gjort nu i eftermiddag inte, vad är det med mig egentligen? :S

Nytt försök att läsa om en stund iaf innan jag ska ge mig av mot hemköp och sedan till Bolmens :)

Jag är i alla fall stolt över mig själv att jag inte åkte ner till Klippan för att kolla på tävlingarna där utan stannade hemma för att jag skulle få lite plugg gjort. Men imorgon tänker jag då åka ner och kolla in läget, så det så! Dessvärre ska det regna i Klippan i morgon men då är det kul att kolla så det gör mig ingenting :D Samtidigt som jag kollar på kart ska jag hålla en tumme för att det går bra för Vettel i F1, eftersom jag nu missar det. Min lilla idol det där, men det har inte gått så förbannat bra de första två racen med trasig motor och exploderande bromsar, jobbigt för honom, speciellt när han ledde båda racen. Shit vad förbannad jag hade varit, men det kanske bara är jag haha

Nej nog om motorsport för idag, läsa var det ja!

Dagens ungdom och gungorDå har man varit ute på en långpromenad med Floppypants, alltid lika trevligt. Östra stranden hela vägen, lika långt denna gången som för ett år sedan då jag sist gick hela vägen. Det tar liksom aldrig slut, man går och man går men man tycker inte att man kommer närmare målet, drygt värre. Stranden är ca 4km lång så det är kanske inte så konstigt att det tar en stund att ta sig från ena sidan till den andra, blåste motvind gjorde det också. På tal om motvind, cykelturen till stranden var snudd på jobbigare än den jag hade här om dagen (igår?) när jag cyklade hem från gymmet, motvind så man kom ju knappt framåt, men det blir bra träning det ;P Enklare blev det att cykla hem i alla fall, trodde jag, gick finfint ända tills min och Lottis vägar skildes åt för då var det kört igen, vägen gick åt helt fel håll!

För att gå vidare till det jag egentligen skulle skriva om, gungor! Vi hittade ett par suspekta gungor vid stranden, inget minne av att de har varit där innan men de har det säkert varit. Dessa gungor bestod inte av några däck som vanliga gungor gör, och inga plankor som vissa andra gungor har, de var helt enkelt lite annorlunda (och gjorda för mindre barn med tanke på avståndet mellan kedjorna). En bild säger ju mer än tusen ord så lika bra jag lägger in en bild för att ni ska förstå:


Som ni ser så hittade vi ett lite annat suspekt sätt att sitta på, och vi kom fram till att den vanliga tekniken med att luta sig fram och tillbaka för att få fart inte riktigt fungerade. Däremot fungerade det finfint att jucka lite för att få fart, därför blev de att kallas juck-gungor och efter det kom det en hel del andra teorier och funderingar (det hjälpte inte att man satt och särade på benen när man juckade direkt) som ledde till att en empirisk studie ska genomföras av dessa gungor, men det tar vi en annan gång. Hur som helst, nu vet vi var ungdomarna lär sig att jucka någonstans ;)

Nog om de där konstiga gungorna för den här gången!
Kan säga grattis till Lotti och hennes rutchkane-mätning också, framsteg gillar vi! Nedan kan ni se hur glad Lotti blev av sitt mätresultat ;PNu blir det plugg en stund innan det är dags att ta tag i kvällens små händelser!

Påskägg, påskhare och påskafton

Påskafton idag ja, vad händer denna dag tro? Fint väder är det i alla fall, nice!

Gårdagskvällen blev faktiskt rätt tråkig, låg och kollade på film och halvsov mest hela kvällen. Somnade och blev väckt av telefonen vid si så där kl 1, somnade och blev väckt igen en halvtimme senare (haha) så då gav jag upp eller kanske mer rätt att säga att jag gav med mig ;) Måla ägg med bläckpenna mitt i natten är ju spännande, mer spännande än vad kvällen var i alla fall.

Spontanmys med bönorna verkar det bli ikväll fick jag reda på nu, trevligt trevligt. Innan dess ska det bli en tur till östra stranden och ta en långpromenad med Lotti :) Blir nog en bra dag ändå, men vad hände med pluggandet tro?

Dagens post-it:
Vad fyller påskharen för funktion egentligen, mer än att den är söt och ger en godis?

Rubriker är överambitiöst

Det är ganska ofta det här med rubriker irriterar mig, ibland har man faktiskt ingen fantasi och då är det överambitiöst att krysta fram någon dålig rubik så därför låter jag bli idag. Helst av allt hade jag ju bara velat lämna fältet tomt men det får jag ju inte så något måste jag ju skriva, dumt nog.

Var tog solen vägen? Jag ville ju grilla idag, men solen kom och försvann så nu vet jag inte riktigt om jag vill det längre. Men det var den här helgen som vi grillade för första gången förra året, ska vi vara sämre nu? Visserligen var det inte påsk den här helgen förra året så det kanske räknas som om det var förra helgen förra året? Oj nu blev det för mycket för att jag själv ska hänga med, låter detta vara för tillfället. Jag inväntar kvällen och ser vad som händer helt enkelt.

Jag och Lotti var förövrigt grymma på gymmet idag, döna på crosstrainern som jag vet inte vad! Alltid lika kul när Lotti får för sig att tiden går snabbare om hon trampar på lite extra fort ^^
När träningen var över och vi skulle bege oss hemåt tänkte jag "åh så skönt att få sätta sig i bilen nu" men så tänkte jag igen och kom på att jag ju faktiskt hade cyklat, jobbigt värre. Satte mig på cykeln och började trampa för att inom ett par sekunder upptäcka att jag skulle få motvind hela vägen hem. Det var den jobbigaste cykelturen på länge men solen lyste ju i alla fall i mitt ansikte så jag ska väl inte klaga gissar jag. Var positiv Malena! Det är i alla fall ingen snö utanför fönstret, allt är borta!

Första påsken i Halmstad, spännande!
Den här dagen förra året, eller ja ikväll blir det väl, så hade jag det väldigt trevligt. Behöver inte gå in mer på det men det är ett fint minne, lite galet men fint ;P

Aprilskämt

Hela gårdagen var ett enda stort aprilskämt för min del, så ingenting av det som inträffade under gårdagen hände egentligen! Det bestämmer jag nu, så behöver jag inte tänka på det längre, simple as that.

Varför har vi egentligen det där med aprilskämt? Hur kom de på att just den 1a April ska vi lura varandra och hela världen? Framförallt, vem kom på den idén? Och hur kunde alla andra tycka att det var en så väldigt bra idé? Jag hatar 1a April, förstår mig inte på meningen med alla aprilskämt, why liksom? Ingen som hade några vettiga skämt att komma med heller, som vanligt, så det är ju helt meningslöst! JA jag är negativ, men den där dagen är helt värdelös. Folk klagar på Alla hjärtans dag, men 1:a April är värre enligt mig! Alla hjärtans dag har ju i alla fall ett syfte, vad är syftet med aprilskämt?! Blä!

Så nej, gårdagen existerade inte!
Återgå till vardagen, nu blir det storstädning för att fördriva tid och få bort lite tankar för stunden. Vi får väl se hur länge jag orkar hålla på att städa och hur noga jag orkar städa, men det är värt ett försök.

Dagens post-it:

Gick ni på något aprilskämt igår och var det något vettigt aprilskämt (om det nu finns vettiga)??

Lekland!

Mitt 3kvm stora lekland är inte mycket till lekland just nu, mer sovland idag!

Gårdagen slutade i festande för min del, riktigt trevligt. Tappade bort alla jag kände på kåren som vanligt, helt hopplös är jag haha! Men det är ju en kost..ehm.. konst..tydligen ;) Men jag hade roligt ändå, helt ensam bland massa främlingar på dansgolvet. Lite läskigt i början så klart men jag träffade många trevliga människor, som jag dessvärre inte kommer ihåg så bra idag ;) Huvudsaken är väl att jag hade roligt? Det har jag hört att jag hade så då är allt okej idag!

Men denna dag har jag inte gjort många knop på, ska väl sätta igång att plugga lite om en stund, är så illa tvungen. Men det problemet tar jag om en stund, just nu ligger jag och lyssnar på regnet som slår mot rutorna, wonderful.

gaaah.. ja nej, är man dum så är man!

RSS 2.0