Andningssvårigheter och en massa plugg

Förbannade pollen! I alla fall så tror jag att det är pollen som gör att jag inte kan andas ordentligt, vet inte vad det annars skulle vara så nu konstaterar vi att det är pollen! Tacka vet jag i alla fall bricanyl som gör att jag kan andas någorlunda i alla fall! Hur som helst, innan jag fick andningsproblem idag så var jag i alla fall på gymmet med bönorna, och som jag förutspådde så hatade jag mig själv i morse när jag vaknade av väckarklockan. Bara att kräla upp och åka iväg, döna lite halvt på gymmet i alla fall, en timme på crosstrainern är godkänt även om energin inte var helt på topp. :P

Efter träningen blev det till att lägga sig och plugga, skulle läsa artiklar men jag somnade som vanligt. Försökte en gång till men jag höll på att somna igen så jag gick över till Flash istället och sitter och kodar, har fått lite att funka som jag vill i alla fall så det är ju framsteg!

Nu håller jag på och tvättar också, multitasking på G här ^^ Efter tre ska jag bege mig mot stationen och möta upp Sofy för att dra hem å plugga lite mer, jättekul verkligen. Jag vill ha Juni så jag slipper detta, give me!

Nej plugga vidare nu då tills det är dags att hämta tvätten, nu kan jag i alla fall andas *aahh*!
Have a nice day!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0