Aprilskämt

Hela gårdagen var ett enda stort aprilskämt för min del, så ingenting av det som inträffade under gårdagen hände egentligen! Det bestämmer jag nu, så behöver jag inte tänka på det längre, simple as that.

Varför har vi egentligen det där med aprilskämt? Hur kom de på att just den 1a April ska vi lura varandra och hela världen? Framförallt, vem kom på den idén? Och hur kunde alla andra tycka att det var en så väldigt bra idé? Jag hatar 1a April, förstår mig inte på meningen med alla aprilskämt, why liksom? Ingen som hade några vettiga skämt att komma med heller, som vanligt, så det är ju helt meningslöst! JA jag är negativ, men den där dagen är helt värdelös. Folk klagar på Alla hjärtans dag, men 1:a April är värre enligt mig! Alla hjärtans dag har ju i alla fall ett syfte, vad är syftet med aprilskämt?! Blä!

Så nej, gårdagen existerade inte!
Återgå till vardagen, nu blir det storstädning för att fördriva tid och få bort lite tankar för stunden. Vi får väl se hur länge jag orkar hålla på att städa och hur noga jag orkar städa, men det är värt ett försök.

Dagens post-it:

Gick ni på något aprilskämt igår och var det något vettigt aprilskämt (om det nu finns vettiga)??

Kommentarer
Postat av: Emma

1. Vadå alla hjärtans har ett syfte? Vad exakt menar du då.. ja.. det är bra för handelns kassa och det i sin tur blir bra för sveriges ekonomi. Nationalekonomi is the shit. Är det så du menar?

2. Det står säkert en anledning och uppfinnare till första april på wikipedia eller google.. det är kul att luras ;)Puuuuss!

2010-04-03 @ 23:29:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0