Bra dag tillslut

Denna dag har varit ganska bra ändå, trots allt plugg.
Började som sagt dagen med F1, tillsammans med lite plugg men det var inte viktigt. Det gjorde min abstinens för kartingen ännu värre men det var ett riktigt nice race idag så jag är nöjd, även om jag inte fick köra själv ^^ Dessvärre vann inte min lilla favorit, next time!

Efter det blev det mer plugg, och med mer menar jag mycket mer! Har fått ovanligt mycket gjort, eller ja, mycket läst i alla fall. Sedan att jag inte har fått ner så mycket på papper är en helt annan femma men det kommer det med! Avslutade (eller ja dagen är ju inte slut än) dagen med lite bio med min kära mor, trevligt trevligt, var ju skönt med lite paus i pluggandet så att säga. Nu ska jag chilla lite i väntan på maten, fågelungen är i farten igen jag bara sitter här å skriker och väntar på att mamma ska fixa mat åt mig. Men jag gillar det, paus i allt som har med matlagning att göra plus disk då som jag nämnde tidigare, dessvärre får jag ju tugga min mat själv tillskillnad från fåglarna men det ska jag nog kanske vara glad för.

Än är inte dagen slut, mer plugg ska det bli. Jippiiee! Daah, orkar inte mer snart! Måste gå upp jääättetidigt imorgon också för att jag ska hinna ner till det där förbannade seminariet som vi har imorgon. Si så där halv sex drar vi söderut, det borde inte var lagligt det borde för den delen inte ens vara möjligt men det är det.

Imorgon ska det även bli träning, nice! Saknar träningen och mina träningsbönor så det är dags nu!
Det var någonting jag funderade på som jag tänkte att jag skulle blogga om men det har jag glömt.

Förövrigt var det totalt slut på bromsklossarna på bilen, tur att jag har lyckats stanna ändå när jag har åkt både hit och dit där nere i söder ^^ De är nu bytta så ni behöver inte oroa er längre ;)

Nu: MAT! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0