Katastrofer och fotografering

Jag vill till Island och fotografera vulkanutbrottet! Har jag tänkt ända sedan jag hörde talas om utbrottet men jag har inte riktigt lyckats ta mig dit för det går ju inga flyg ;) Blev påmind om detta när jag läste Emmas blogg om detta lilla fenomen. Naturkatastrofer i allmänhet vill jag fota, det är coolt att se naturens krafter och det vill jag ha på bild! Kan man bli naturkatastroffotograf som yrke tro? Kan man säkert men frågan är hur man ska kunna förutspå var man ska befinna sig och när man ska befinna sig där?

Man kanske skulle ta sig en gummijolle och ro över till Island med kameran i högsta hugg och en gasmask över ansiktet? Det hade varit en rolig syn om inte annat.. men jag hade nog inte kommit bort från norska kusten ens en gång innan jag hade tröttnat på att ro, och ja jag menar norska kusten för det är där jag hade tänkt börja ro. Dumma aska att förstöra mina planer, hade ju kunnat flyga dit annars :P

Aja drömma kan man alltid göra, sväva bort på mina rosa moln som vanligt. Men i de drömmarna hade jag nog hellre hamnat i typ america någonstans där det finns enorma tromber, det är häftiga grejer det!
Men jag får väl nöja mig med det övergivna vi har i Sverige, det är fascinerande det med även om det kanske inte direkt är någon naturkatastrof, men det är naturen som gör förfallet så liite kanske. Okej nu blev det virrigt..

Nu blir det föreläsning!
By the way så blev jag klar med uppgiften! Awesome!

Kommentarer
Postat av: Emma

Mmm.. stormjägare är nog coolt att vara.. fast man riskerar ju att dö i förtid avsevärt ja :P

2010-04-21 @ 10:24:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0