Morgonstund har guld i mun


Soluppgång på väg till växjö i tisdags :)

Det var värst vad jag är uppe tidigt varje dag denna vecka, om det inte är för att åka till växjö och skriva c-uppsats så är det för att jag ska till skolan eller som idag för att tvätta. Nu är det bara de där morgonpromenaderna som jag ska komma igång med igen, om jag nu kan sluta hitta på massa saker så här tidigt på morgonen, känner ju inte för att gå upp 4-5 för att gå ut på en promenad.

Morgonstund har guld i mun, varför säger man så? Guld i mun.. nej jag hittar inget guld i min mun! Jag känner mig inte jättemunter heller (haha munter, fult ord), mer munter (^^,) när solen är framme och värmer min näsa, eller ja iaf är framme, jag är ju inomhus så det ger mig inte så mycket men jag blir glad i alla fall. Solen gör mig glad! :D Men det verkar som att jag får vänta tills imorgon med att se den igen, men den som väntar på något gott!(?)

Nu ska jag försöka hålla mig vaken en stund till innan jag ska ner och slänga in tvätten i torktumlaren istället för tvättmaskinen ^^ Inte det lättaste att hålla sig vaken när man var dum nog att lägga sig i sängen igen. Men jag orkar inte resa på mig heller, träningsvärken i magen gör att jag måste rulla ur sängen och hur jobbigt låter inte det?!! Nej jag får snällt ligga kvar här och halvsova tills tvätten är klar och jag helt enkelt måste rulla ur sängen.

Pöss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0