Pausmusik och nya datorn

Jag kan konstatera så mycket som att word funkar finfint på datorn, jag har skrivit en massa intervjuer där nu men det är också det enda. Eller nej jag har testat internet också, och som ni ser så funkar ju det fint det med. Till och med YouTube fungerar vilket det ju inte gjorde på den gamla datorn, jippiee nu kan jag också vara YouTube-Hora och kolla på allt som finns där ^^

Nu bär det snart av mot la stada och biblioteket för att skriva på uppsatsen, lika kul att skriva om som alltid, troligtvis läsa också. Men det är ju det enda jag gör denna helg så vad ska jag annars skriva om här?

Vi kan skriva om pausmusik i och för sig, går det att sätta den på ljudlös tro?
Jag ringde och tipsade polisen i östergötland om ett rådjur som var på fel sida av viltstängslet när vi åkte hem i torsdags, där hade jag då ingen pausmusik. Det var bara tyst i en kvart eller något medans personen innan skulle koppla mig dit. Jag började ju fundera på om något hade gått fel och att samtalet hade avbrutits men inte då, efter ett tag fick jag prata med någon. Men då hade det ju tagit 20 minuter, då kunde ju någon redan ha kört över det med tanke på att det var vid E4an! Dumma polisen att ta så lång tid på sig! Nu hade de ju visserligen redan fått in tipset (surprise eftet 20 minuter?) så det spelade ju ingen roll för min del, men jag försökte i alla fall göra en god gärning! Pausmusik är en bra uppfinning, man förstår att samtalet fortfarande är igång, men samtidigt hatar jag det! Det är mest jobbigt att lyssna på denna, oftast monotona, ljudslinga om och om igen. Någon som håller med mig? Såå, dagens fråga: Går det att pausa pausmusik?

Have a nice day without me.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0