Pilska fåglar och databaser

Som jag skrev tidigare idag skulle jag bli tvungen att ta en promenad till GT någon gång under dagen för att hämta hem min älskade cykel. Jag gick hemifrån någongång efter två, kom hem ungefär nu dvs strax innan kl 22.00. Med andra ord blev det lite mer äventyr än bara en promenad för att hämta cykeln som det var tänkt från början.

"Promenaden" såg ut ungefär så här:
  • Promenad till GT
  • Lämna ett litet bud till Sofie
  • Hälsa på Jonatan och sno lite vatten
  • Cykeltur till Bolmens
  • Chill i solen med Lotti
  • Chill, film och pizza med Lotti och Angelica
  • Promenad hem med Angelica och cykeln
Jag hade tur att det inte var minusgrader ute nu när jag skulle hem för jag hade ju ingen jacka med mig när jag nu bara hade tänkt hämta cykeln och det var 17 grader ute ^^

Nu till det som rubriken handlar om!
Vi börjar med de pilska fåglarna för att sedan göra en vacker övergång till databasen.

När man är så här övertrött som man kan vara dagen efter lite festande kan det mesta vara roligt. Jag och Lotti hade väldigt roligt åt ett par fåglar som hade lite trevligt tillsammans. Att sitta och kolla på två pilska fåglar och göra röster åt dem i sann Comviq-anda är fruktansvärt roligt! Vi kom fram till både det ena och det andra, bland annat att hanen var fruktansvärt sugen men att han försökte spela svårflörtad för att locka till sig honom. Det andra vi konstaterade var att det blev lite awkward stämning efter att de var klara med sina aktiviteter, de gick och småpickade lite i marken och försökte ignorera vad som hade hänt. Tillslut hade de glömt av det och var redo för nästa omgång. Ja vi kanske inte behöver gå inte djupare på denna diskussion, jag tror vi kan konstatera att vi i alla fall hade väldigt roligt åt dessa två fåglar och deras aktiviteter. Vi sammanfattar det hela med en bild:


Ni ser ju själva hur awkward stämning det kan bli. Honan (till vänster såklart) känner sig lite obekväm i situationen och vill helst därifrån. "Aa, fast nej. Nu har du kollat på fel film". Hanen däremot ser mest ut att fundera över vad som egentligen hände, allt gick så fort att han inte riktigt hängde med ;)

På tal om djuriska aktiviteter så ska vi nu komma in på del två av rubriken, databasen. Även här var det nog övertröttheten som påverkade resultatet av diskussionen. Tydligen ska jag programmera ihop ett program där jag lägger in de som jag har haft denna typ av aktivitet med. De ska betygsättas och grejer, om de är dominanta eller dynamiska (ja dynamisk!), för att man sedan ska kunna föra statistik och jämföra dem emellan. Väldigt intressant. Angelica och Lotti tyckte även att jag ska göra det som projekt i den kurs jag läser nu bara för att det skulle bli en väldigt intressant redovisning, av olika anledningar, bland annat vår lärares min och kommentarer på projektet hahaha! Det hade varit så oslagbart, men jag tror jag skippar det ändå faktiskt.

Nu blev detta ett lång inlägg, men ack så intressant ;) Bäst jag går och lägger mig innan jag skriver en hel roman.
Natti natti!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0