Tröttheten är ett faktum

Gokväll kära läsare! Jag är trött som en gnu, men jag är glad ändå!

Idag har det blivit en massa plugg, lite föreläsning och sedan badande. Tog oss iväg till Sannarp och simmade lite, lekte i vattenrutchkanan och badade i bubbelpoolen, precis vad jag behövde! Nu ska det bli lite mer plugg, om nu inte Sofy somnar i soffan vilket jag tror att hon redan har gjort ;) Hon kan väl få sova en liten stund innan jag börjar kasta saker på henne, orkar ju inte gå upp och peta på henne så därför tänkte jag kasta en kudde eller två och se om hon vaknar.

Imorgon blir det en lång dag, mycket som ska hinnas med innan gasquen. Jag är rätt pepp på gasque faktiskt, hoppas på en bra sådan för nu har det varit alldeles för många halvdåliga gasquer tycker jag. Så nu tycker jag att vi snabbspolar tiden fram till gasquen och låter allt innan dess gå dubbelt så fort, det vore bra det.

Förresten så kan jag ju tacka Lotti för att hon ger mig alla biverkningar på hennes lilla behandling, eller ja jag är inte jätteglad för sympatitorrheten som jag får, knakande leder och allt det där negativa. Men hyn är i alla fall bra mycket bättre nu efter några månader så det tackar jag för Lotti ;) Självklart är det din behandling som gör det, vad skulle det annars vara, finns inget annat alternativ! :P

Dags att plugga igen då *gäsp*

Kommentarer
Postat av: Lotti

Haha härligt att någon får bättre hy av min behandling då i alla fall! :P

2010-04-27 @ 23:18:38
URL: http://heyfatty.blogg.se/
Postat av: Malena

haha ja jag gillart ^^

2010-04-28 @ 08:13:47
URL: http://malena1987.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0