Träningsvärk 7,5 hp

Jag har en förbannad träningsvärk sedan gårdagens träning, mest från "gynekologen" men tydligen även mina kära triceps upptäckte jag när jag skulle simma idag.. I like it! Nu kör vi lite mer!

Att simma med träningsvärk är tydligen väldigt jobbigt. Simmade gjorde vi i alla fall om så bara i 45 minuter med en massa prat samtidigt men vad gör väl det. Imorgon ska det bli en morgonpromenad, tror jag i alla fall, ska försöka ta mig upp tidigt för nu ska vi dra igång med det här ordentligt igen! chop chop!

Filmkvällen blev inte så mycket till filmkväll, visst rullade filmen och man kollade nångång då och då men det blev mest en massa snack om allt och inget, mest allt. Har inte så stor koll på vad filmen handlade om men det var ett rätt lyckligt slut i alla fall tror jag.

Nu ska jag försöka mig på att sova tror jag bestämt, om jag ska lyckas ta mig upp på den där morgonpromenaden så är sova en bra idé!

Puss!

Peppar och Städar

Jag hoppar runt i lägenheten och städar till en massa festmusik, peppar som f*n för fest imorgon! Vad gör vi om kåren inte får tillräckligt med personal och inte kan ha öppet? Festar ändå såklart! Ska jag orka ha festen hemma hos mig? Det får jag fundera på ett tag..


Fest hos mig? Det är frågan..

Nu bör jag fortsätta städa om jag ska hinna klart till de andra slutar skolan och vi ska iväg och simma (om jag hittar mina grejer), ikväll ska det bli filmkväll med Ida-nollan och troligtvis fler folk. Trevligt folk de där nollorna måste jag säga. Nu ska vi bara lära dem att festa ala Info (Ifno?)!

Jag har fruktansvärt mycket idéer som jag vill genomföra men jag har inte tid för mycket av det egentligen för jag har en C-uppsats att ta tag i och två distanskurser, chop chop!

Fortsätta städa nu, eller nej nu blev det spotify-reklam så det får bli en liten paus till.. så där, städning pågår!
Alla gillar brudar *sjunger fint*

Måndagsmys?

Okej jag erkänner jag har inte städat idag! Eller jo det har jag, jag har börjat, men inte mycket mer än så. Jag ska ta tag i detta imorgon (hoppas jag). Jag var åtminstone duktig och drog mig iväg till gymmet helt själv, 45 minuter crosstrainer och lite muskler. Fortfarande fundersam över den där gynekologmaskinen, hur kommer det sig att jag kan ta sära så förbannat på benen trots alla vikter?!

Nu ska jag mysa ner mig själv i mitt lekland på hela 3kvm, film kanske, någon? ^^

I'm Delicious

Jaha alla går till skolan utom lilla jag som bara ska vara hemma och försöka städa lägenheten idag, får se hur jag lyckas med det. Hur som helst så behöver min lägenhet verkligen bli städad, få lite ordning på saker och ting.

Taggar för fest på onsdag, alkohol igen, mjäääk. A-lagare är trevligt å vara har jag hört, eller märkt? Nollorna fick ju hälsa på mig som A-lagarn i lördags, jättekul verkligen.

För att tagga för städning så lyssnar vi på Alexandra Stan - Lollipop:If you wanna touch my bum ;)

HSS INFO

Historien om HSS Info..
Tidigare år under nollningen i Halmstad har Byggdagen inträffat på fredagen och Laudbilsrallyt och Regattan på lördagen vilket har lett till att staberna måste vakta de fina bilarna och båtarna i Picassoparken under natten till lördagen. Så var inte fallet i år, rallyt var på fredagen och regattan på lördagen och eftersom Info aldrig är med på regattan så bad vi de bygga en barkbåt så att staben skulle ha någonting att vakta under natten. De ville ha en anledning att sitta där helt enkelt.

Så när lördagen kom och alla andra program sjösatte sina båtar (och nollor) plockade vi fram den otroligt vackra HSS Info och kastade ner den i Nissan för att sedan stå och heja på den. Vi förstår inte varför men den började vandra uppströms och inte medströms, så vi konstaterade att vi vann. Tyvärr missade alla våra nollor detta då de var ute och leta grejer i en poängjakt, därför skriver jag den fina berättelsen här såklart ;)

Det är över nuÄntligen är det över! Jag har haft fruktansvärt roligt denna vecka men jag måste faktiskt säga att det är rätt skönt att jag inte ska festa ikväll. Nu är det dags att öppna upp Info's värld på facebook för alla nollor ^^ Bilderna ska upp, kommer ta alldeles för lång tid men upp ska dem!

Idag ska jag göra mest absolut ingenting!
Imorgon är det dags att dra igång med träningen, ska bli fruktansvärt nice!

Punkt.

Den sjunde dagen är vilodag?Sjunde dagen är då ingen vilodag för min del inte, idag är det finsittning och äntligen får vi festa med staben igen. Jag har ju faktiskt saknat dessa sköna människor på våra fester i veckan!

Sju dagar i rad har jag festat nu, dags att ta det lugnt efter ikväll? Min lever hatar mig nog vid det här laget.

Sjuk? Ja inte har förkylningen försvunnit i alla fall.

Sjuuuuuu är en bra siffra?
Ehh? Nu ska jag fixa mig själv (feeelv).

Snart får jag vila! Imorgon ska jag sooova!

På't igen


Nollning är roligt!

Lite chill i en timme ska vi väl hinna med nu, eller åtminstone i en halvtimme för sen ska jag iväg och möta upp nollorna igen. Jag hade tänkt ta det chill hela dagen fram tills typ nu, så blev det inte riktigt för jag kom aldrig riktigt hem.

Jätteroligt att Viktor-nollan som vi gjorde nattbesök hos i tisdags fortfarande inte har hittat allt som vi flyttade runt i hans lägenhet ^^ Stackarn har ju ingen tandborste eller några bestick, men vi rekommenderade honom att kolla i frysen. Ska bli spännande att se om han har hittat dem ikväll haha!

Powernap?

Som förut fast annorlunda

Jag är trött!

Älskade Alex är i Halmstad och super ner nollorna med oss, tror visserligen att vi mest super ner oss själva för nollorna är ganska dåliga på det.

Jag har ett fruktansvärt stort sugmärke på halsen för att Alexandra Åberg tyckte att det var roligt att göra ett på mig. Så det blir inte uppsatt hår idag kan jag ju konstatera, men det bör inte vara så stora problem med det.

Stormen är över, det blåser inte lika mycket idag. För huvaligen (haha fult ord) vad det har blåst här de senaste dagarna! Jag har ju näst intill blåst bort när jag har gått utanför dörren ^^

Nej nu ska jag göra mig iordning för sen blir det thaimat, igen... jag har inte gått till Maxi än, jag behöver mat!

Slowmotion


Info's nollor är fruktansvärt dåliga på att dricka! och det där med förfest  vet de inte vad det är ännu tydligen. Jag och Lotti tog hand om nollorna en  stund igår, de skulle dricka alkohol och förfesta innan nollepub, tyckte inte  det gick bra alls för dem. De satt mest och höll i sina systembolagspåsar,  och på förfesten satt alla och typ smådrack och pratade lite tyst. Och vad  är det med de små nollorna som gör att de känner att de måste göra  allting i slowmotion?? Alla sånger går en takt (minst) långsammare än vad  de ska göra, de sätter även in lite konstpauser lite här och där. Vi måste  få lite ordning på våra nollor, PUNKT.

Nattbesök igår, gick inte riktigt som vi hade tänkt oss men något blev det i alla fall. Nu är man rätt sleten i alla fall, dags att ta en nykter dag kanske? Det blir till att vara domare på Infomästerskapet idag i alla fall, sedan ska vi vara lite hundvakt på bolmens ikväll, wiee peeeeels!

Mat nu kanske...?!

Nollning = dålig bloggning

Okej, det blir lite dåligt med bloggandet nu under nollningsveckan, ber om ursäkt för det men jag har lite annat för mig. Som nu exempelvis ska jag gå iväg och käka thaimat med flopps och angelica, mycket viktigt!

Gårdagens nollningsdag blev nice, var fint väder på dagen i alla fall ^^
Övningsgasque med Ödet, den mest oplanerade gasque jag har varit på tror jag bestämt. Ödet hade inte fixat någon som skulle göra i ordning maten och eftersom alla hade overaller på sig vilket är förbjudet i köket så blev det lite kaos. Jag och Lotti fick strippa lite och hoppa in och fixa käket, räddare i nöden var vi, trots att vi är fruktansvärt dåliga på att laga mat haha!

Efter gasquen drog vi överkursare med oss nollorna på lite mellanfest i en korridor på nyhem och sedan vidare till Smålands när de öppnade, där blev jag full (igen). Kul!

Nu, mat!

Back in BusinessGårdagens tävling gick hyffsat, tillslut. Hade problem med att jag inte hade någon fart på rakan så alla bara flög förbi och iväg från mig, men i finalen fick vi ordning på det hela i alla fall. Synd att du inte var kvar och såg det Sofy! Tyvärr var det ju saker som störde som gjorde att jag inte kom riktigt dit jag ville, var på väg ikapp den som var före mig när en annan fick fel på sin kart. När man får fel på karten så täcker man så mycket som möjligt för att de andra inte ska komma förbi, man vill ju inte förlora poäng liksom, så där fastnade jag och sen var det försent att komma ikapp den som var framför :( Men men, jag vann en pokal (VIKTIGT), även om det hade kunnat gå bättre så får jag väl vara halvnöjd, karten fick ju lite mer fart på slutet i alla fall!Efter tävlingen åkte jag ner mot Halmstad, woho! Lagom när jag var i Motala började bilen indikera "check engine", *hjälp* tänkte jag, stannade till på en busshållplats och öppna motorhuven men där såg jag inga tydliga fel i alla fall (som om jag hade trott att jag skulle det?). Instruktionsboken för bilen sa att man kan åka vidare med försiktighet, det gjorde jag. Åkte en bit till, diskuterade med mig själv om jag skulle ringa mamma och pappa eller om jag skulle spara på det lilla batteriet jag hade i telefonen tills bilen stannade helt. Jag ringde, sen åkte jag hela vägen ner till Halmstad utan problem. Dumma lampa att göra mig nervös! Så nu måste jag till Saab och kolla vad som är fel, jag tippar på tomgången!

Överkursarkvällen hamnade jag på när jag kom hem också, det var inte mycket kvar av den men det var trevligt den timmen jag var där. Efterfesten var jag på i en kvart för där var det inte mycket till fest, skjutsade hem en långhårig nolla på cykeln och sen cyklade jag hem och sov! Det var min dag det!

Nu ska jag duscha, käka någonting och sedan dra till Linehed för nollningen =)

Chop Chop!Tjolihopp! Hotell är trevligt, jag ligger och glor på The Two Towers och ska snart sova, Karl Urban är bra cool (kanske bara Lolli som fattar den?). För om jag sover så blir det snabbare söndag ;P

Tävling imorgon, aggressivitet som gäller!
Sedan blir det nollning!

Chop Chop! Zzz!

Mot Örebro


Jag är allt bra larvig ibland..

Nu ska jag snart bege mig av mot Örebro! Ska inte köra förns imorgon men mamma föreslog att vi skulle åka och shoppa idag och sedan kolla på tävlingarna, tyckte jag var en jättebra idé så att så blir det. Efter tävlingarna åker jag ner till Halmstad för nollning och överkursarkväll =)

Jag har tänkt "Om jag går och lägger mig tidigt så blir det söndag snabbare" i flera dagar nu (larvigt?), och nu är det ju faktiskt snart söndag, jag får lägga mig tidigt ikväll bara så blir det bra ^^

Sofy, jag tycker faktiskt att du ska stanna till vid kartbanan i Örebro imorgon när du åker söderut! Du åker bara av E20 mot E18 och Oslo, sedan följer du skyltning mot flygplatsen tills du ser "motorstadion" på nån skylt och följer den istället! Så komsi komsi sötnosen! :P


I'm Done!


Det kan inte vara lätt att vara ett litet flygfä..

Då var sista dagen på jobbet avklarad (för den här gången), dags att packa ihop sitt pick och pack och dra mot Örebro imorgon för att sedan fortsätta till Halmstad på söndag!

Det blev en trevlig fikastund med brudarna på stan efter jobbet, jag shoppade en del också men det behöver vi inte tala högt om! Fikarepet tog slut när det kom en geting, då blev det systemet istället ;P Så nu har jag alkohol för någon dag på nollningen, det blev dyrt ^^

Otroligt intressant inlägg måste jag ju säga.. nu ska jag göra någonting vettigare än att sitta vid datorn och sega, det hinner jag göra senare. Puss på er!


Snart så..


Hittade en trött katt på altanen igår när jag var ute och lekte med kameran, kelsjuk var den också så jag kunde ju bara inte låta bli att busa lite med den.

Nu är jag snaaart frisk, hoppas jag i alla fall, det känns mycket bättre! Igår var första dagen på dessa två veckor som jag hade energi att göra någonting, jag gick inte och la mig så fort jag kom hem, perfekt! Efter denna dag är jag till och med ledig vilket ju bara gör det hela ännu bättre.

Om nu bara förklyningen kunde försvinna helt så att jag fick träna på det här också, det hade varit trevligt. Promenaden gick ju bra igår, jag hostade inte upp lungorna, så jag har mina förhoppningar att det är möjligt att börja träna snart igen =)


Vacker tass ^^

Nu blir det jobb, ända till kl 16 (woho jag slutar tidigt)!
Pöss!

Snart är det helg


Älskade ludvika =)

Torsdag idag tydligen, jag trodde att det var onsdag.. jag har visst sjuknat bort en dag (ja nu kan man säga så), missat den totalt. Men nu var det tydligen snart helg i alla fall, en ynklig liten dag kvar att jobba. På lördag beger jag mig till Örebro, på söndag gäller det att köra skiten ur konkurrenterna, vi får väl se hur det går när jag har varit sjuk i två veckor och har värdelös kondition ^^

Men i alla fall, idag har jag jobbat (intressant va? ;P ) sedan blev det en liten kvällspromenad med Sofy, jag tyckte ju tydligen inte att jag har tillräckligt ont i fötterna så jag gick lite mer, kommer jag få lida för senare men det var det värt.

Nu ska jag hosta mig till sömns och hoppas att lungorna stannar där de ska.
Längtar ner till Halmstad och nollningen!


På rätt väg


Hade jag varit en spindel hade jag också bott i ett jordgubbsland!

Nu börjar min röst hitta hem igen, äntligen! Då var det bara det där med att bli av med snuvan och hostan så skulle allt bli så mycket bättre, frågan är hur det ska gå till?!

Imorgon börjar nollningen nere i Halmstad, och jag är inte där :O Jag har två dagar kvar med jobb och sen en tävling, men sen får jag åka ner till Halmstad och ha roligt igen! Kul att man har varit sjuk de veckor man har varit hemma i l-a, har ju inte gjort annat än jobbat och sedan legat och tyckt synd om mig själv för att jag mår så dåligt. Inte det jag hade planerat alls faktiskt..

Så, lycka till imorgon kära INFO-stab, gör ett bra jobb!
Nu blir det käk, sen ska jag sova eller något åt det hållet.


NostalgiJag har haft en liten nostalgisk afton ikväll med att kolla på gamla kartfilmer från -96, -97 nångång. En av mina första tävlingar någonsin var med på film, jag satt mest och garvade åt mig själv (men jag tror min kära bror skrattade mer), jag var ju bara för söt haha! Jag kunde ju ha haft ett bättre spårval, med det är ju lätt att tänka på nu. Hur som helst, jag kom inte sist i alla fall! Definitivt inte, jag tog mig hela vägen till A-final *stolt* den ni ;PNu är det hög tid att sova, jag ska drömma mig bort på mina små rosa moln och köra lite kart i drömmarna =) På söndag gäller det på riktigt, dags att bli frisk! chop chop!

Gick förövrigt inge vidare att inte använda rösten på jobbet idag, att stå och se glad ut räckte tydligen inte för att få kunderna nöjda, dumma kunder! Jag gjorde en jätteful illustration av det hela på mobilen under lunchen:


Rambo


Lilla Rambo, den fegaste och dummaste katten jag har träffat, men söt är han!
(ursäkta kvalitén på bilden ;P )

Nyss hemkommen från stan, käkade alldeles för mycket godsaker för att det ska vara bra för mig. Tur att Rambo gillar grädde ;P När ska jag få träna egentligen? *wuäää*

Det kanske är dags att sova nu? Jobbar si så där 8-18 imorgon har jag för mig, kommer bli jobbigt att hålla sig undan från kunderna hela den tiden. Kan man hjälpa kunderna utan att använda rösten tro?

Zzz...pöss

Be quiet!!Att jobba utan att ha någon röst att använda är intressant, jag försökte undvika kunderna så mycket jag kunde idag och lät de andra ta hand om dem istället. Det fungerade oväntat bra faktiskt..

Jag har fått uppdrag att vara tyst, eller i alla fall så tyst som möjligt, hur ska detta gå? Tyst, hur är man då? Detta blir inte lätt inte..! Har tappat rösten två gånger i mitt liv, första gången var jag glad över det för då skulle jag ha en stor redovisning men den kunde jag ju inte genomföra eftersom jag inte hade någon röst (mohahaha), och andra gången är nu, jag är inte riktigt lika nöjd denna gång måste jag säga.

Nu ska jag iväg och vara tyst hemma hos min morbror som fyller år idag, blir nog bara en snabbvisit för min del men jag tänkte att jag ju i alla fall kan gå dit och se glad ut.

Så, de närmaste dagarna ska jag försöka vara tyst! Wish me luck!

Ett småkryps livNu har jag spenderat en timme i trädgården med att leta efter småkryp att fotografera, istället för att sova.. hmm. Men nu har jag i alla fall bilder på småkryp så att jag kan fylla bloggen i några månader med dem om jag vill ;P

I vanliga fall letar jag inte småkryp, de brukar hitta mig, men idag vände jag på det hela mohahaha. Getingarna var svårast att fånga på bild för jag ville mest springa därifrån och de ville följa efter mig. Men några småkryp fångades i alla fall på bild, inte bara humlor denna gången faktiskt. Jag vet nog inte vad hälften av småkrypen är men de gör sig ofta bra på bild, skumma varelser det där.Nu ska jag iväg till jobbet och slita. Jag förstår inte hur jag ska kunna ta emot kunder när jag knappt har någon röst men jobba ska jag göra i alla fall.

Pöss!

Miss my beans!

Att inte kunna sova när man har sovmorgon 7,5 hp

Tänk om man skulle ta och bli frisk idag kanske? Jag kanske till och med kunde få tillbaka rösten så att jag kan prata ordentligt? Att vara tyst är inte min starkaste sida direkt.

Jag ska nog ta mig ut i solen med kameran, bara så här i trädgården och leta småkryp kanske. Kameran behöver jag ju inte prata med (även om jag kanske gör det ändå) och solen kanske kan ge förkylningen vad den tål, jag har mina förhoppningar i alla fall. Ja, jag har sovmorgon idag, men jag kan inte sova så något måste jag ju roa mig med innan jag ska iväg till jobbet och slita.

Återkommer..

När vi ändå håller på...


När jag var liten hade jag inte många bekymmer inte..

Varför kan man inte få vara liten och söt längre? Inge bekymmer och om man hade det så var det alltid någon annan som tog hand om en så att man själv slapp bekymra sig, så vill jag ha det nu. Kan jag få det?

Min förbannade förkylning vill inte släppa alls =( Jag är snuvig och hostig, jag har ont i halsen och jag har tappat rösten, och för att göra det hela ännu roligare så har jag migrän. Jag menar, varför inte lägga på lite migrän på det hela när vi ändå håller på att bryta ner min energi till -3 000.

Jobbet för helgen är klart, dags att ta tag i vardagsjobbet i fem dagar till (hur jag nu ska orka det?) innan det är dags att slappna av en vecka med nollning och sedan ta tag i plugget igen. Åååh vilket underbart liv jag lever, not! Men det kunde ha varit bra mycket värre (även om jag har svårt att intala mig själv det just nu) så jag klagar inte jättemycket.

Nu ska jag lägga mig och sova (kanske som på bilden ovan?) tills mamma och pappa kommer hem och ger mig mat, jag har mina förhoppningar på att migränen ska släppa om jag sover (intalar jag mig det så funkar det?)

Återkommer när jag mår bättre eller när jag kommer på något annat att klaga eller fundera över, pöss.

En helt vanlig lördagkväll


Bild från SM i Malmö 2009 (mest i brist på annat)

Bilden väcker minnen från 90-talet (haha kul att skriva), närmare bestämt sommaren -99 när jag voltade uppe i Mora. Jag hann inte tänka mer än "varför är himlen grön" sen var jag borta, när jag hittade fram till medvetandet igen såg jag pappa flyga över ett staket och jag låg och skrattade för mig själv, tills jag insåg att jag hade ont. Jag klarade mig rätt bra, en sprucken hjälm (kanske var den smällen som gjorde att jag blev som jag är?^^ ) och en skrapad overall och inga ben brutna. Efteråt fick jag gratis glass av funktionärerna så jag trivdes rätt bra ändå haha

I alla fall...
Kl är 21.00, det är lördag, jag tänker gå och lägga mig i sängen och sova sött. Illa? Troligtvis, men jag orkar inte hålla ögonen öppna så länge till denna dag. Att åka kl 5 på morgonen är på tok för tidigt, även om vi nu kanske kom iväg lite senare men det var ändå för tidigt, en kvart hit eller dit. Jobbandet gick finfint så nu har jag tjänat in pengar för min alkoholkonsumtion under nollningen ;)

Imorgon blir det Borlänge, samma jobb men jag får inget betalt. Så är livet på en hemmatävling, ideelt arbete är livet ^^ Jag behöver i alla fall inte åka förns kl 06.00 imorgon, en hel timmes sovmorgon, det ni!

Gonatt Sverige!
Pöss!

Keep your eyes openWoho nu är det helg! Jag har gått upp tidigt varje morgon denna vecka, nu ska jag få sova... eller nej vänta nu, jag ska åka hemifrån kl 5 imorgon bitti... :S Iväg till Rättvik och nästa jobb *gäsp* Sedan blir det söndag och då får jag väl ändå sova?! Nej faktiskt inte för då blir det iväg till Borlänge vid kl 6 för att jobba lite mer. Tillslut är helgen över och det blir måndag, då bär det av till jobbet igen. Wohoo vad underbart, not!

Men jag klagar inte, jag tänker på pengarna! Hoppas jag får bra betalt för morgondagens jobb i sekretariatet, I need money! Snart är det nollning! Och snart ska jag få köra min kart! Det kommer bli bra det här, tillslut. När ska jag få ett jobb tro? Håller ögonen öppna och jag har fortfarande hoppet på det jobb jag har sökt men det verkar inte bli någon succé där inte. Men... keep your eyes open!

Nu är det nog bäst att jag lägger mig och försöker sova, förstår inte hur jag ska komma upp i natt (åka kl 5 är natt!) men upp ska jag. Hoppas ni får en roligare helg! Pöss och godnatt!

PS. Ursäkta den "vackra" illustrationen i föregående inlägg, ritade på mobilen under lunchen. Lättare sagt än gjort att rita med touchscreen ^^

Ont i fötterna! Slut på lunch, bara drygt ...

aj (MMS)

Ont i fötterna! Slut på lunch, bara drygt fem timmar kvar...


Note to selfAnvänd kameran mer! Du använder den pinsamt dåligt nu i sommar faktiskt, skärpning!
Helst ska du ta kort på stjärnfallen i natt men det kommer ju inte hända, dumma förkylning och jobb!

Jag säger godnatt!
Puss

Mjäääk...

Slutade tidigt idag, men inte har jag gjort något vettigt för det. Sov en timme när jag kom hem sen var jag sjukligt täppt i näsan så träning var uteslutet idag också =( Skulle ha varit hem till Emma och bakat muffins idag men det blev lite brist i kommunikationen så nu blir det ingenting av det heller ='( Regnet förstör även mina planer om inlines, och mina fötter är döda. Detta är ingen bra dag!

Mina fötter klarar inte av detta jobb, jag springer runt mest hela dagarna och när jag inte gör det så står jag still på en plats vilket varken mina fötter eller min rygg tycker om. Jag sitter i stort sett bara på lunchen, fast där ljög jag för jag sitter inte mycket då heller, jag ligger för det mesta i soffan och vilar fötterna!

Mitt ledband i högra foten vill inte alls vara på min sida, de gröna gubbarna där inne har dragkamp dygnet runt. Tydligen har jag några små gubbar som vill trycka ut skelettet ur mina fötter också, det är då en väldig smärta i mina hallux valluxisar (ja nu är det ett ord). Jag behöver semester från mitt tvåveckorsjobb HAHA! Blir kanske bättre i fötterna i helgen när jag får ett stillasittande jobb lördag och söndag ^^

Okej jag erkänner, jag är ynklig just nu, men det gör fruktansvärt ont i mina fötter! Ynklig för min dumma förkylning som gör att jag inte kan träna vilket gör att jag inte får några happy endorfiner som kan förgylla min dag. Vill bli frisk, åka ner till Halmstad och börja träna igen! 6 dagar i veckan som innan sommaren!

Nu ska jag käka en sallad...snart i alla fall!
Mjäk!

En tanke eller två

När folk börjar reagera när du inte är online på msn kan du konstatera att du troligtvis är vid datorn lite för mycket, eller åtminstone är för beroende av msn för att logga ut. "Någon kan ju faktiskt skriva medans jag är borta de närmaste två timmarna" är kanske en tanke som du har lite för ofta?
Lösningen? Logga aldrig ut mer, då märker ingen av det ;)

Som allergiker är det inte smart att äta cashewnötter när man är förkyld. Förkylningen täpper till näsan och nötterna halsen, det blir svårt att andas. Lösning? Ignorera det (vem behöver egentligen andas?) eller ta lite bricanyl och nässpray.

Nu är det dags att sova, igen... imorgon blir i alla fall en lite lugnare dag. Jag har mina förhoppningar på att jag ska må tillräckligt bra för att träna, håll en tumme kära vänner!

Ny dag, nya tag

Jaha då är det snart dags att åka till jobbet igen *gäsp*
Gårdagen var ingen rolig jobbdag alls, jag vaknade på natten med feber och resten av dagen mådde jag inte särskilt bra alls :S Men jobbade gjorde jag, jag har inte mycket val. Det finns inget som heter "sjuk" när man har sin mor som chef ;P Idag mår jag i alla fall bättre men långt ifrån perfekt, fan. Jag vill ju träna! Inte smart att ge sig ut och träna med feber så jag får snällt vänta.. hatar att vänta!

Jag kan alltid roa mig med att rädda världen lite smått..
Jobbet nu då, see ya

Jag ska rädda världen!

Följande stämpel borde jag ha i pannan idag


Jag satt idag på lunchen och kollade i en bok som heter "100 sätt att rädda världen". Kan inte påstå att jag läste jättemycket men jag läste alla rubriker, mycket intressant. Några av rubrikerna var följande:
 • Drick vin
 • Lukta inte mysko
 • Rulla rätt
 • Grilla gärna
 • Sitt vackert
 • Använd internet
 • Kemikaliekolla dig själv
 • Rädda något utrotningshotat
 • Äta något utrotningshotat!!
 • Må bra
 • Måla vackert
 • Byt frisyr
 • Stanna hemma
 • Sitt länge
Så hur kan vi nu rädda världen? Jo vi sätter oss framför datorn hemma på en stol (glöm inte att du måste sitta vackert), där sitter vi läääänge och väl, så länge att vi missar jobbet och måste stanna hemma. Drick vin! Uppdatera Facebookstatusen varannan minut, googla gärna efter utrotningshotade djur att rädda.
Om man måste på ett toalettbesök, se till att du rullar rätt när du rullar dit, väl i badrummet kan du ju kolla upp att du inte luktar mysko eller är gjord av någon konstig kemikalie. Kanske kan du till och med fixa en ny frisyr, omväxling förnöjer. Gå sedan tillbaka till stolen och uppdatera din status på facebook, måla sedan något vackert i paint (måste vara vackert, målar du fult så kommer världen att gå under!) och publicera den på valfritt ställe på internet. Avsluta dagen med att grilla något utrotningshotat, du kommer må bra.

Ut och rädda världen gott folk! Eller nej, inte ut, stanna hemma och rädda världen!
Jag ska rädda världen! Från vad är frågan? Stannar jag hemma så slipper ju världen mig, är det MIG världen behöver räddas från? Tåls att tänka på!

Första dagen av tio(12?) avklarad!

Efter att inte ha kunnat sova natten till idag så var denna dag väldigt hemsk, har känt mig som en zombie mest hela dagen. Men jag klarade av att jobba hela tiden, 7-18, det gäller att gå ut hårt (tydligen). Det har dock inte blivit någon träning idag *besviken på mig själv* men jag hade inte pallat det :S

Så första dagen, med tanke på omständigheterna så har det gått finfint. Har inte haft överdrivet mycket att göra men jag har fått ta hand om några "tant Agda" under dagen, vissa trevligare än andra. Och hör och häpna, jag har sett en snygg kille i Smebacken! Hur gick det här till? Måste ha varit en turist som hamnat på villovägar..
Sedan tyckte jag att jag såg Alexander Skarsgård men jag tror iinte att han har blivit en Securitasväktare i Smedjebacken.

Sammanfattar dagen i dessa bilder:

Jag började dagen med att sätta ihop ett otroligt vackert kartongställ,
lättare sagt än gjort faktiskt.


På rasten roade jag mig med att göra en pacman...


I brist på kunder läste jag.. eller vänta nu, jag kollade bara på bilderna i en av barnböckerna på jobbet ^^

Så roligt har jag på jobbet ;) Men jag jobbade faktiskt lite också, oroa er inte.
Nu är en dag avklarad, bara tio kvar.. alternativt tolv om man räknar att jag ska jobba hela lördagen och söndagen på karttävlingar. Det blir inge sova här inte *gäsp* Är nog bäst att sova nu så jag orkar med morgondagen också.

Pöss!

Kan inte sova!

Ja nu har jag legat vaken sen halv fyra, jag har tröttnat och jag är hungrig så nu ger jag upp och krälar bort från sängen. Jag kommer vara halvdöd ikväll efter en heldag med jobb *gäsp*

Jag ska åka till jobbet i samma bil som mamma, detta är jättejobbigt eftersom jag slutar en timme tidigare än henne. Fick erbjudandet att jag kunde jobba en timme till så jag slipper vänta. Nu är ju problemet det att jag hade tänkt ta en liten joggingtur innan hon slutar men när erbjudandet kom med en timme extra så vet jag inte längre. Jag är för snål för att tacka nej till en timme till, jag vill ha pengarna! Men jag vet ju att jag kommer ju inte springa något när jag kommer hem för då kommer det vara mat och efter det kommer jag vara halvdöd. What to do?

Tröööött, varför kan jag inte sova för? :S

Att komma ikapp en brandbil med blåljus 7,5hp

Hemresan idag gick fint, jag överlevde och alla runt omkring mig också (undantag för ett antal små flygfän som är ganska oidentifierbara på bilen nu). Kom ikapp en brandbil med blåljus på E4an, kändes jätteskumt, såååå fort körde jag väl inte tyckte jag :P Kom en ambulans och blåste om så jag inbillade mig att det troligtvis hade hänt något längre fram, la mig bakom brandbilen en stund, den körde ju inte direkt långsamt (jag kunde alltid fantisera om brandmännen). Efter några mil så kom vi fram till olyckan, inget värre som hade hänt, en bil som parkerat i diket, men det var en väldig massa blåljus som blinkade vackert.


Man kan hitta mycket kul efter vägarna, ett tåg mitt ute på åkern exempelvis..

När jag hade si så där 4 mil kvar till Ludvika ringer min kära bror och ber om att få låna min lilla bärbara dator för att han tydligen skulle iväg på husvagnssemester och behövde musik. Så de sista milen spenderade jag med att fundera över vad jag egentligen har i den datorn, om det var något jag behövde (eller det mer troliga: något som jag behövde ta bort). Men eftersom jag inte hade något eluttag (batteriet är trasigt) och Jocke skulle ha den på en gång när jag kom till stan så kunde jag inte kontrollera det.

Så nu är datorn ute på vift med min bror och jag har ingen aning om vad det finns för något spännande i den ^^ Troligtvis en massa festbilder.. vet inte om det är positivt eller negativt?! haha

Då var jag i alla fall hemma i Ludvika då ja, gott med grillat!
Fick se Smålands metropol Gnosjö på vägen hem, en personlig guidning av Jonatan, jättefint...verkligen.. hrm ^^

Lite sur att jag inte är i Halmstad denna vecka, hade fått besök av min bror då. Inte ofta han är ute och far i de trakterna snöfreak som han är, så det var ju lite synd att jag missade det.

Nu är det bäst jag lägger mig och sover, jobbet kl 7 imorgon bitti *gäsp*

Time to go


Note to self: Fotografera mera!

Jaha då har dagen kommit, jag åker hem till Ludvika för att jobba i två veckor. Börjar kl 07.00 imorgon bitti, längtar redan tills nästa lördag då jag får sova ;P Dumt med "semester" för man vänder så på dygnet och det blir helt plötsligt jobbigt att gå upp på morgonen, men jag ska nog klara av det i två veckor.

Jag hade tänkt gå upp och ta en morgonpromenad i morse innan jag skulle sätta igång med att packa och plocka lite här i lägenheten, det gjorde jag inte. Vaknade inte alls av att klockan ringde, jag inbillar mig att jag behövde sömnen mer än promenaden (även om jag vet att så nog inte är fallet). Bestämde mig för att jag ska ta med mina inlines upp till Dalarna så jag kan åka lite på cykelbanan istället för att sitta inne vid datorn hela kvällarna ^^ Inlines är bättre än inget och det är variation till den löpträning som jag ska försöka ge mig in på där hemma. Dags att peppa till nu Malena, träning är det enda du ska bry dig om för tillfället!

Nu är det dags att packa, göra sig redo och hoppas att Jonatan inte är alldeles för bakis och redo att åka vid tolv ;P

När jag kommer ner till Halmstad igen kommer det vara Nollning, jag längtar!
See you at the Zeroing people ^^

Högt högt ärad!

Pizzan var god, colan var mycket godare!
Fastnade halvvägs hem från Bolmens på en gräsplätt bredvid en bensinmack när vi skulle gå hem till Nyhem. Vi orkade inte gå längre och soligt och varmt var det, bakis? Nee vad tror ni om oss ;P (För den som inte vet så tar det ungefär tio minuter att gå hem från Bolmens). Men vi hade i alla fall en trevlig stund i gräset och snackade Nollning.

Jag börjar bli liiite för pepp för årets nollning faktiskt, det ska bli askul. Hatar dock mig själv lite smått för att jag missar början men jag får la överleva det. Resten av nollningen ska jag bara gå runt och fotografera och vara dryg överkursare ^^ Äldst är bäst, i år har jag två X, jag känner mig gammal. Högt Högt ärade sjuka XX Syster Qurbhitz, stackars nollorna kommer ha det jobbigt och hälsa på mig ;P

Vi ska försöka oss på en liten favorit i repris med små fulla nollor, hur gör djur på en väg mitt i natten. Kanske hinner med en Laholmsvägssittning också om vi har tur ;P


Vad hände där?

HAHA det blev allt en konstig kväll igår, men jag hade roligt och det är huvudsaken!
Sammanfattar den med att jag hade sand överallt på mig själv vilket resulterade i att jag nu har sand i hela lägenheten och när jag vaknade i morse låg det, förutom sand, kinesiska pengar på golvet.

Nu ska jag hem till Floppy och käka bakispizza!

Träning vs Fest

Woho jag är pepp, ge mig mer träning! Okej det är nog endorfinerna som talar just nu för innan gymmet var jag inte det minsta pepp, och nu är jag för slut för att orka göra någonting mer träningsaktigt ^^ Regnade gjorde det när jag cyklade hem också, jag blev blöööt. Stackars lilla Lotti lä ju hinna bli ännu blötare, cykellös som hon är.

Nu ska jag göra mig redo för att festa, inte jättepepp på fest men på med lite festmusik så ska det nog bli bra det med. Det är nog bäst att jag sätter igång, jag har en del jag ska hinna med innan jag ska dra iväg till GT på förfest. Bland annat så ska jag epilera mitt vänstra ben, gjorde det högra innan gymmet och helvete vad ont det gjorde HAHA! Nu ska jag plåga mig själv genom att fixa det andra benet också, jag säger som Jonatan "ÅÅÅH MAMMA!!". Det sägs ju att det blir enklare att epilera benen så småning om och att det inte ska göra lika ont, jag hoppas det stämmer för detta var inte skönt, och då brukar jag ändå gilla att plåga mig själv haha

Vad ska man ha på sig ikväll då tro? :S

Random Roadtrip

Mest random roadtrip ever idag tror jag, till Eslöv av alla ställen. Johan Glans hemstad och staden med de "bra" reklamerna!För er som inte bor i södra Sverige och alltså troligtvis har missat reklamerna med Bil-Månsson och Blomsterbergs så lägger jag in den otroligt bra reklamen från Blomsterbergs i Eslöv här nedan (Bil-Månsson finns tyvärr inte på you tube än). Jobbig skånska som man knappt förstår, märkliga barn och framför allt: Lägg märke till hur han hoppar i sängen lite random på slutet. Enjoy!Nu ska jag upp på Galgberget och ha mys med beans!
Pöss!

Sära på benen!

Jag sitter fortfarande och småflinar åt mitt och Lottis busiga påhitt med Angelicas brevlåda (se föregående inlägg), väldigt roligt faktiskt. Hade velat ha en dold kamera som spelade in allt bara för den minen hade varit oslagbar gissar jag ^^

Men det jag skulle skriva om nu var inte det jag skrev om i förra inlägget utan något helt annat, nämligen träning!

Nu är det skärpning på mig själv här, innan sommaren var vi på gymmet 6 dagar i veckan, i sommar har jag knappt varit där alls vilket är fruktansvärt dåligt av mig! Men nu ska det då i alla fall bli lite rutin på detta igen, i alla fall denna vecka. Åker hem till Ludvika på söndag för att jobba de två kommande veckorna så vi får se hur jag lyckas med träningen då. Joggingturer, Zumba och Motionscykel tror jag bestämt att jag ska försöka fixa så gott som varje dag. Men min självdiciplin när jag är hemma är nog i stort sett lika med noll, tyvärr... men jag ska i alla fall försöka!

Dagens träningspass var fruktansvärt bra i alla fall så det hela börjar bra. 1 timme på min älskade fiende crosstrainern och sedan dönade jag med arm- och magmusklerna. Körde även "gynekologen" en vända mest för att det var kul, tydligen har jag på något vis tränat på att sära på benen i sommar i alla fall för jag körde på det tyngsta som gick och det gick alldeles för lätt. Vet inte hur jag ska ta det här, positivt kanske?

Nu fortsätter vi så här brudar!

Ullared blev förövrigt ovanligt billigt, men jag är en epilator rikare i alla fall, här ska epileras!
Imorgon kör vi Eslöv(?) ;)

ÄNTLIGEN!

Var ju som bekant på Liseberg i Söndags och "vann" en massa gossedjur på klo-maskinerna. Problemet vad ju att vi ville ju inte ha dem själva så vi kom på en väldigt bra idé. Angelica var sjuk och kunde inte följa med, Angelica gillar små gossedjur och nallar, sååå jag och Lotti gick hem till henne när hon inte var hemma och lade ner alla små djur i hennes brevlåda.Vi hade fruktansvärt roligt åt detta och väntade på att hon skulle kolla brevlådan när hon kom hem, det gjorde hon inte. Därför har vi nu gått och försökt hålla tyst om detta i Angelicas närvaro i flera långa dagar. Nu ikväll öppnade hon den äntligen! Hon blev överlycklig, tror jag iaf ^^ Nu förväntar vi oss att de sitter fint i hennes bokhylla nästa gång vi kommer hem till henne, helst ska alla 26 djur ha ett varsitt namn också!

Tankar och FunderingarFörsta tanken: Jag vill ha ett jobb! Inte vilket jobb som helst, jag vill ha det jobb som jag har sökt i Linköping! Det jobbet är perfekt för mig just nu, även om det inte är vad jag inbillar mig att det är så är det en väg in i branchen i alla fall vilket ju vore perfekt, arbetslivserfarenheter är bra har jag hört. Jag hoppas fortfarande, hoppet är det sista som överger en, och de har fortfarande semester så än är det inte kört!

Det jobbiga om jag får jobbet i Linköping är ju att jag måste lämna allt i Halmstad, min kära bönor :'( Men det är ju motorväg så gott som hela vägen hit igen från Linköping så jag kan ju hälsa på ^^ Plus att det blir närmare till mina brudar hemma i L-a också, så någonting positivt kan jag ju få ut av det. Men jag kommer ju vara helt själv, no friends, men det ska väl kunna ordna upp sig det med =) Får jag jobbet så tar jag det på en gång i alla fall!När jag sedan har fått ett jobb så kan jag ju faktiskt få leva också, även om jag då inte kommer ha tid att leva eftersom jag jobbar. Men jag får i alla fall pengar att göra någonting för, jag är totalt pank just nu om man inte räknar med mina reservpengar (som jag ska handla upp idag på ullared). Jag vill ha en bil, en bil som faktiskt är min som jag inte behöver lämna tillbaka när jag minst anar det, vilken dröm ^^På tal om bil, den nya Saab 9-5 som har kommit ut nu efter att Saab har blivit sålda, den är lite skum den. Jag konstaterade en gång att den ser ut som en Saab framifrån, men bak vet jag inte vad det är. Det ser ut som att det är två olika designers som har tagit fram bilen, en har fått ta framdelen och en bakdelen och sedan har de bara slagit ihop det hela till en bil utan att kommunicera någonting what so ever. Men den blir säkert populär den med så småning om, det var bara en tanke jag hade.

Nu ska jag iväg till Ullared och slösa bort mina reservpengar ^^
Pöss!

Bad Hair Day

Gårdagen var trevlig, mitt glas var aldrig tomt då det blev påfyllt mest hela tiden, men det är väl kanske så det ska vara? :P Lottis föräldrar är i alla fall trevliga och maten var god!

Denna dag har jag inte gjort särskilt mycket alls, kollat True Blood och klistrat in foton i album, plus ätit lite för mycket choklad för att det ska vara bra men det är ju så gott ^^ Borde plocka undan lite här inne men klockan blev ju så mycket så det tar jag imorgon haha! Tydligen ska jag till Ullared imorgon?! Återstår att se, jag är pank!

Vad hände med mitt liv egentligen?

Att skratta så man gråter 7,5 hp

Åhh vad jag vill blogga om en sak nu men det kan jag inte.. än.
Så vi bloggar om Liseberg istället, askul dag var det. Vi blev inte många som åkte men vi hade roligt för hundra pers tror jag ^^ Att åka karuseller med Jonatan gör att man gråter av skratt, tack för det! "Ahh, nej fan, helvete, aaah nej, ååååå MAMMA!", "Ahhh nej den där hade jag glömt, ååååh neeej! Den var inte där när jag åkte sist!!!", "Det här är fan inte okej, jag kommer dö!". Tack för en helt awesome dag alla tre, bästa dagen på länge! Och det var ju på tiden att Kenos lisebergsoskuld försvann, tror han är nöjd med det mesta utom Gasten.Gasten var förövrigt väldigt tråkigt igår, jag och keno jag längst fram, alla "spöken" var i mitten och längst bak så vi gick ju bara där. Men jag hade väldigt roligt åt Jonatan som var rädd åt allt och troligtvis gjorde blåmärken på mina armar ^^Jag fick inte vinna någon stjärnvinst men jag vann åtminstone en Paradisask! Massa små gossedjur fick man upp i klo-maskinerna, såå onödigt men fruktansvärt nödvändigt! Men vad ska jag med de till? Jag vill bara få upp dem ur maskinen sen kan jag vara utan, ge bort dem eller något ;) Jag är asnöjd att jag vann över Keno på bilspel också, jag är värdelös på att köra bil virtuellt egentligen, jag vill ha riktig bil (alternativt min kart) och asfalt, då jävlar!Nu ska jag göra mig reedo för kvällen, jag ska träffa Lottis föräldrar. Oh my, I'm meeting the parents :O HAHAHA!
De ska tydligen supa mig under bordet enligt vad Lotti sa igår, det vore ju oförskämt att tacka nej till det ^^

Monday Morning

Jag hade tänkt sova länge denna måndag, gick inte riktigt som jag hade tänkt mig. Jag vaknade av att jag ramlade ur sängen, sen var jag ju rejält vaken ^^ Gick upp och käkade frukost i brist på sömn. Funderar dock på att lägga mig och sova igen snart, jag behöver lite sömn efter gårdagen. Jag börjar bli på tok för gammal haha!

Förresten slutade det att regna si så där en kvart efter det att jag hade kommit hem igår/i natt.... (se föregående inlägg så förstår ni min irritation)

mmmm... sova! Zzzz...

Dränkt katt!

WOHO, awesome day på Liseberg!! Men den ska jag berätta om imorgon, tror jag i alla fall.. nu orkar jag då inte. Men jag måste i alla fall få beklaga mig över min promenad från stationen och hem nu vid tolvslaget:


Gick inte att fånga så bra på bild men det öste ner regn från himlen så ni kan väl föreställa er det..

Alla fyra sitter på tåget och är jättetrötta, eller nej, snarare halvdöda. Vi börjar närma oss Halmstad när jag helt plötsligt upptäcker att det regnar ute, "ååh nej tänker jag" och börjar fundera på alternativet med taxi. Hurtig som jag är bestämmer jag mig ändå för att gå hem, "det regnar ju ändå inte så mycket" tänkte jag och vi började gå. Jag och Lotti kommer in i tunneln under järnvägen, wiee torrt en stund, när vi kommer ut på andra sidan ser vi att det har börjat regna ännu mer än när vi gick in i tunneln *wiee*.... Våra vägar skiljs åt vid posten och jag börjar suckandes min lååånga väg hem till newhome.

N
är jag är vid Hemköp inser jag att jag ju faktiskt inte kan bli så mycket blötare än vad jag redan var så jag började plaska i varenda vattenpöl istället för att gå runt och sucka, det hela blev mycket roligare. Så när jag går där och plaskar så lyser helt plötsligt hela himlen upp och jag flyger minst en meter upp från marken av rädsla. Inser att det "bara" var lite åska (inte någon invasion från yttre rymden som jag tänkte först ^^ ) och började skratta åt mig själv. Och när jag nu inte tror att jag kan bli blötare så öppnar sig himlen ännu mer och dränker mig totalt, vattenpölarna gick över kanten på mina skor och ja, jag blev blöt så att säga.

Nu ska jag sova, ligga och lyssna på vattnet som droppar från mina kläder som jag har hängt upp ute i hallen ^^
Godnatt! Liseberg pratar vi om imorgon...

PS. Försökte fånga mitt dränkta jag på bild men det gick inge vidare jag såg allmänt awkward ut och jag såg absolut inte särskilt blöt ut heller eftersom allt var dränkt och man inte kunde se färgskillnader någonstans :P

Liseberg

Här hade jag tänkt lägga in en bild på när jag sist var på Liseberg men så kom jag på att de ligger i min kraschade hårddisk så det gick inte alls så bra som jag hade tänkt mig *snyft*

Woho! Äntligen ska jag få åka till Liseberg! Balder here I come! Jag ska göra av med liiite för många kronor i klo-automaterna och åka flumride lite för många gånger (om nu någon vill åka den med mig), så det så!

Inte varit där sedan jag flyttade ner till västkusten vilket är väldigt illa för att vara mig. Men så finns det ju de som aldrig har varit där som gör det hela lite bättre ;P Kommer vara alldeles för mycket folk där idag men det gööör inget för jag ska i alla fall få åka dit och det är huvudsaken!

Undra när det är dags att väcka Angelica tro? ^^
Jag ska roa mig med att göra något åt min kalufs på huvudet just nu i alla fall, ha en rolig söndag mina vänner för det tänker jag ha! För det är väl söndag idag?

Puzz!

RSS 2.0