En helt vanlig lördagkväll


Bild från SM i Malmö 2009 (mest i brist på annat)

Bilden väcker minnen från 90-talet (haha kul att skriva), närmare bestämt sommaren -99 när jag voltade uppe i Mora. Jag hann inte tänka mer än "varför är himlen grön" sen var jag borta, när jag hittade fram till medvetandet igen såg jag pappa flyga över ett staket och jag låg och skrattade för mig själv, tills jag insåg att jag hade ont. Jag klarade mig rätt bra, en sprucken hjälm (kanske var den smällen som gjorde att jag blev som jag är?^^ ) och en skrapad overall och inga ben brutna. Efteråt fick jag gratis glass av funktionärerna så jag trivdes rätt bra ändå haha

I alla fall...
Kl är 21.00, det är lördag, jag tänker gå och lägga mig i sängen och sova sött. Illa? Troligtvis, men jag orkar inte hålla ögonen öppna så länge till denna dag. Att åka kl 5 på morgonen är på tok för tidigt, även om vi nu kanske kom iväg lite senare men det var ändå för tidigt, en kvart hit eller dit. Jobbandet gick finfint så nu har jag tjänat in pengar för min alkoholkonsumtion under nollningen ;)

Imorgon blir det Borlänge, samma jobb men jag får inget betalt. Så är livet på en hemmatävling, ideelt arbete är livet ^^ Jag behöver i alla fall inte åka förns kl 06.00 imorgon, en hel timmes sovmorgon, det ni!

Gonatt Sverige!
Pöss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0