Mjäääk...

Slutade tidigt idag, men inte har jag gjort något vettigt för det. Sov en timme när jag kom hem sen var jag sjukligt täppt i näsan så träning var uteslutet idag också =( Skulle ha varit hem till Emma och bakat muffins idag men det blev lite brist i kommunikationen så nu blir det ingenting av det heller ='( Regnet förstör även mina planer om inlines, och mina fötter är döda. Detta är ingen bra dag!

Mina fötter klarar inte av detta jobb, jag springer runt mest hela dagarna och när jag inte gör det så står jag still på en plats vilket varken mina fötter eller min rygg tycker om. Jag sitter i stort sett bara på lunchen, fast där ljög jag för jag sitter inte mycket då heller, jag ligger för det mesta i soffan och vilar fötterna!

Mitt ledband i högra foten vill inte alls vara på min sida, de gröna gubbarna där inne har dragkamp dygnet runt. Tydligen har jag några små gubbar som vill trycka ut skelettet ur mina fötter också, det är då en väldig smärta i mina hallux valluxisar (ja nu är det ett ord). Jag behöver semester från mitt tvåveckorsjobb HAHA! Blir kanske bättre i fötterna i helgen när jag får ett stillasittande jobb lördag och söndag ^^

Okej jag erkänner, jag är ynklig just nu, men det gör fruktansvärt ont i mina fötter! Ynklig för min dumma förkylning som gör att jag inte kan träna vilket gör att jag inte får några happy endorfiner som kan förgylla min dag. Vill bli frisk, åka ner till Halmstad och börja träna igen! 6 dagar i veckan som innan sommaren!

Nu ska jag käka en sallad...snart i alla fall!
Mjäk!

Kommentarer
Postat av: Angelica

Stackars lilla ynkliga Malena!! Det blir nog bättre serru, bättre att vara sjuk där då du förväntade dej att träningen skulle gå svårt än att vara halvdöd här!

2010-08-13 @ 10:13:26
Postat av: Malena

Så sant så sant, du är smart du ;P

2010-08-13 @ 18:56:24
URL: http://malena1987.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0