När vi ändå håller på...


När jag var liten hade jag inte många bekymmer inte..

Varför kan man inte få vara liten och söt längre? Inge bekymmer och om man hade det så var det alltid någon annan som tog hand om en så att man själv slapp bekymra sig, så vill jag ha det nu. Kan jag få det?

Min förbannade förkylning vill inte släppa alls =( Jag är snuvig och hostig, jag har ont i halsen och jag har tappat rösten, och för att göra det hela ännu roligare så har jag migrän. Jag menar, varför inte lägga på lite migrän på det hela när vi ändå håller på att bryta ner min energi till -3 000.

Jobbet för helgen är klart, dags att ta tag i vardagsjobbet i fem dagar till (hur jag nu ska orka det?) innan det är dags att slappna av en vecka med nollning och sedan ta tag i plugget igen. Åååh vilket underbart liv jag lever, not! Men det kunde ha varit bra mycket värre (även om jag har svårt att intala mig själv det just nu) så jag klagar inte jättemycket.

Nu ska jag lägga mig och sova (kanske som på bilden ovan?) tills mamma och pappa kommer hem och ger mig mat, jag har mina förhoppningar på att migränen ska släppa om jag sover (intalar jag mig det så funkar det?)

Återkommer när jag mår bättre eller när jag kommer på något annat att klaga eller fundera över, pöss.

Kommentarer
Postat av: [Foto & Vardag]

sv: tack så jättemycket =)

Hoppas allt e bra med dig denna dag? :)

2010-08-16 @ 08:38:26
URL: http://ninnzanlee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0