Sära på benen!

Jag sitter fortfarande och småflinar åt mitt och Lottis busiga påhitt med Angelicas brevlåda (se föregående inlägg), väldigt roligt faktiskt. Hade velat ha en dold kamera som spelade in allt bara för den minen hade varit oslagbar gissar jag ^^

Men det jag skulle skriva om nu var inte det jag skrev om i förra inlägget utan något helt annat, nämligen träning!

Nu är det skärpning på mig själv här, innan sommaren var vi på gymmet 6 dagar i veckan, i sommar har jag knappt varit där alls vilket är fruktansvärt dåligt av mig! Men nu ska det då i alla fall bli lite rutin på detta igen, i alla fall denna vecka. Åker hem till Ludvika på söndag för att jobba de två kommande veckorna så vi får se hur jag lyckas med träningen då. Joggingturer, Zumba och Motionscykel tror jag bestämt att jag ska försöka fixa så gott som varje dag. Men min självdiciplin när jag är hemma är nog i stort sett lika med noll, tyvärr... men jag ska i alla fall försöka!

Dagens träningspass var fruktansvärt bra i alla fall så det hela börjar bra. 1 timme på min älskade fiende crosstrainern och sedan dönade jag med arm- och magmusklerna. Körde även "gynekologen" en vända mest för att det var kul, tydligen har jag på något vis tränat på att sära på benen i sommar i alla fall för jag körde på det tyngsta som gick och det gick alldeles för lätt. Vet inte hur jag ska ta det här, positivt kanske?

Nu fortsätter vi så här brudar!

Ullared blev förövrigt ovanligt billigt, men jag är en epilator rikare i alla fall, här ska epileras!
Imorgon kör vi Eslöv(?) ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0