Är jag hemma nu?

Jag är i alla fall i Halmstad igen, vad som är hemma är svårdefinierat. Jag har två hem helt enkelt =)

Gårdagens bilresa var på tok för jobbig för att jag skulle orka skriva någonting här när jag kom hem. Sammanfattningsvis: Frusen spolarvätska, trasigt (förlåt, diffust) framljus och maaassa trafik.

Det är tydligen svårt att se i mörker om man har ett diffust framljus och skitiga lyktor... funkar dock bättre om man gör rent lyktorna så att ljuset släpps fram. Spolarvätskan hade frusit (hoppas jag) när jag var mellan ludvika och örebro, lagomt roligt, men jag fyllde på mer så att jag åtminstone hade lite att ta av. Det var bara en massa problem igår helt enkelt... och jag har en fruktansvärt skitig bil just nu, den behöver tvättas men det är för kallt för det så den får snällt vänta.


Det var visserligen inte denna bilen jag hade ner men det var den jag hade bild på just nu ^^

Det var galet mycket trafik mellan Hallsberg och Motala, egentligen ända till Mjölby. Jag överdriver inte när jag säger att det var 50 bilar i kön, det var säkerligen uppåt 60 st.. själv var man väl bil nr 43 eller något så det fanns inget slut på bilkön. Det var bara att snällt ligga kvar där bakom två lastbilar istället för att köra om, det var liksom ingen idé för man kom ingenstans även om man körde om. Detta hade väl varit lugnt om nu kön hade rört på sig i en hyffsad fart, det gjorde den inte större delen av vägen. Mellan 70 och 0, mest typ 40km/h, i måååånga mil. Jag höll på att bli galen på all trafik, vad skulle den ut och göra på en onsdag?! På en onsdag!!! Det ska vara lugnt och fint på onsdgar, det var ju ändå inte söndag.... Det var stunder då jag önskade att jag bodde i Motala istället för Halmstad, men jag ångrade mig rätt snabbt när jag kom på vad jag egentligen tänkte hahaNog om det, ner kom jag då i alla fall tillslut. Idag är jag galet trött, jag orkar knappt hålla ögonen öppna, hur ska jag lyckas plugga hela dagen?! *suck* Jag ska i alla fall försöka!

Jag hade förövrigt fått en ny duschblandare i lägenheten upptäckte jag när jag kom hem, mycket trevligt. Nu behöver man inte längre manövrera duschen med handfatet vilket ju är jätteskönt, tror jag, har ju faktiskt inte testat den än.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0