Brist på energi, värme och jultomtar

Nu är min energi slut för denna dag tror jag, det verkar så i alla fall.
Jag har lyssnat igenom två föreläsningar, det tycker jag räcker för idag, eller åtminstone för stunden. Funderade på att ta en powernap bara för att det hade varit skönt, men så kom jag på att jag ju är brasvakt och måste hålla elden vid liv så det gick inte. Det är ungefär som förr i tiden (har jag sett på film haha) då man var tvungen att ha en eldvakt på natten för att elden skulle hålla sig vid liv så att man inte frös ihjäl ^^

Nu tror jag visserligen inte att jag kommer frysa ihjäl om brasan slocknar men det blir kallt, vilket det iofs redan är, värmen verkar inte vilja hitta fram till mitt rum alls :( Och eftersom nu mamma och pappa anser att de inte har behov av trådlöst internet så måste jag sitta här inne för att ens att tillgång till internet. Ja internet är viktigt, i alla fall när jag ska lyssna på föreläsningar.

Pappa nämnde något om att ha elden vid liv hela natten, eldvakt i  natt alltså. Men hur ska då tomten kunna komma hit med alla paket för han kommer genom skorstenen har jag hört, eller åtminstone sett på film. Jag kanske inte får några paket då juuu :O haha! Kanske jag inte får ändå, jag kanske inte har varit tillräckligt snäll.. bäst jag tar en pepparkaka och håller tyst! Pepparkakan för att bli snäll och tystheten för att detta börjar spåra ur.

Sätta sig framför brasan och slå in diverse paket kanske jag kan roa mig med för att få lite värme?! Damn! Nu har jag glömt elden en stund, dags för mer ved!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0