En dag utan internet, är det möjligt?Okej vi tar det från början! Jag vaknade kl 4 i natt och var jättepigg, somnade väl ändå om, vaknade kl 5 och var pigg, somnade om igen, vaknade halv sju och var pigg men konstaterade att mamma och pappa var uppe å stökade runt så jag orkade inte gå upp så jag valde att somna om igen trots att jag var pigg... vaknade sedan kl 9 och var jättetrött... doh! Skulle inte ha somnat om den där sista vändan tror jag, men upp kom jag i alla fall.

Efter det konstaterade jag att jag inte orkade med internet och allt som har med det att göra, så jag bestämde mig för att ignorera det idag. Sagt och gjort, jag har loggat in på facebook i typ två sekunder av ren rutin men annars har jag klarat mig bra. Istället har jag suttit i soffan och kollat på kartfilmer och gamla diabilder. Har även tagit mig en långpromenad hem till morfar och hälsat på. Jag har försökt hitta motivationen till att plugga, det har väl inte gått jättebra tyvärr... men någonstans måste den väl finnas. Eller?

Imorgon åker jag i alla fall ner till Halmstad igen och på torsdag ska det bli en heldag med plugg fram till på kvällen då det blir vattenfys med frugan (hoppas jag). Det har ändå varit en rätt bra vistelse här hemma, jag har tagit 3 långpromenader på 4 dagar här hemma, det är jag nöjd med, plugget har varit sämre...

Nog om det, dags att sova, ny dag imorgon!

Kommentarer
Postat av: Angelica

http://failblog.org/2010/12/07/epic-fail-photos-manatee-glass-fail-gif/Agera ut detta på vattengympan! ;D

2010-12-08 @ 10:08:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0